KRAJ BURNOG BRAKA

Nakon osam mjeseci odugovlačenja nisu više mogli čekati - razveli su se preko Zooma

Poznata glumica zahtijevala je žurni postupak rastave braka od polubrata bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy snimljeni 2015.
 Matt Agudo/Instar Images/Profimedia

Po novom se preko Zooma može raskinuti brak, a baš su to učinili glumica i modna dizajnerica Mary-Kate Olsen (34) i bankar Olivier Sarkozy (51).

Olsen je predala papire za rastavu još u svibnju prošle godine, a ovih je dana par finalizirao pregovore zaključivši svoj brak preko - videopoziva.

Iako je ona zahtijevala žurni postupak rastave, cijeli je proces zbog zastoja u pravosuđu izazvanog lockdownom trajao punih osam mjeseci.

image
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy na partyju u New Yorku 2017.
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kako prenosi Page Six, razlog zbog kojeg je Olsen podnijela zahtjev za razvod je to što je njezin suprug prekinuo zakup njihovog stana u njujorškom kvartu Gramercy Park te ju tako ostavio bez doma u vremenu pandemije.

Upravo je zbog toga ona tražila žurni postupak rastave, no sud ga nije prihvatio. Par koji je bio u braku pet godina plaćao je taj stan čak 29 tisuća dolara mjesečno.

Olsen se nakon podnošenja zahtjeva za rastavu preselila na Long Island, konkretno u Hamptons. Tamo je iznajmila kuću po cijeni od 325 tisuća dolara, koje je platila za boravak preko ljeta.

image
Mary-Kate Olsen
Oconnor-arroyo/Pa Images/Profimedia

Njihov nekadašnji zajednički dom ima sobu za bal, privatnu garažu, umjetnički atelje i nekoliko kamina.

Osim što su se posvađali oko imovine, Sarkozy i Olsen navodno su nepovratno narušili svoj odnos i zbog drugih stvari: izvori bliski paru rekli su da je ona više kućni tip te da je željela roditi djecu. On je, kažu, više uživao u odlascima u grad, a potomci su za njega završeno poglavlje jer već ima dvoje djece s bivšom suprugom Charlotte Bernard.

Detalji o razvodu, odnosno tome tko će dobiti što od imovine, nisu poznati, iako je par na sudu izjavio da je postigao dogovor oko raspodjele imovine.

image
Sestre Ashley Olsen, Elizabeth Olsen i Mary-Kate Olsen
Dennis Van Tine/Zuma Press/Profimedia

Podsjetimo, Olivier Sarkozy je polubrat bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Iako je Francuz, Olivier bankari u Americi, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara. On i Mary Kate, koja se još kao dijete proslavila glumačkim ulogama koje je većinom igrala sa svojom blizankom Ashley, prije pet godina vjenčali su se u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:44