POSLUŠALA PRIGOVORE

Nakon ovog prizora poispadat će vam sva jaja iz košarice: Biancu već dugo nismo vidjeli u ovakvom izdanju!

Kim i Bianca su u dobrim odnosima, tvrde insajderi, a jedino što Kanyeovoj bivšoj smeta je golotinja pred zajedničkom djecom

Kanye West i Bianca Censori

 Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Uglavnom je polugola i šokira odjevnim kombinacijama, ali kad Bianca Censori (29) čuva djecu Kim Kardashian, zakopčana je do grla. Supruga Kanyea Westa (46) Uskrs je, naime, provela s četvero djece koje su Kanye i Kim dobili dok su bili skupa, a navečer su svi zajedno otišli u kino u Malibuu.

image

Bianca Censori

Spot-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Bianca Censori

Spot-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bianca se pojavila u srebrnom pripijenom kostimu, a ulicom je ipak prošetala nekoliko koraka ispred Kanyea i djece, kako se ne bi previše ‘gurala‘ u fotografije. Malo je reći da su svi prisutni bili iznenađeni.

Kim i Kanye u turbulentnom braku bili su od 2014. godine, a službeno su se razveli 2022. Ona je s djecom pak provela subotu uoči Uskrsa na okupljanju klana Kardashian-Jenner.

image
Sbj/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sbj/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Bianca Censori

Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prije dva tjedna Bianca i Kim pojavile su se zajedno na partiju Kanyea Westa i šokirale medije, a čini se da su dvije žene odlučile prekinuti bilo kakva naklapanja o međusobnim sukobima. Jednu stvar koju joj je navodno zamjerala je - neprikladno odijevanje pred njenom djecom. Bianca je očito odlučila prilagoditi se njenim željama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:06