PRSTEN U PARIZU

Nakon poligamne veze, odlučio se za monogamiju i ‘pao‘ na koljeno: Slavna pjevačica zaručila se za novog dečka

Pjevačici će to biti treći brak, a glazbenik je ranije bio u poligamnoj vezi s Bellom Thorne i Tanom Mongeau

Avril Lavigne i Mod Sun

 Instagram

Glazbenica Avril Lavigne objavila je kako se zaručila za svog dečka i kolegu pjevača Mod Suna. Naime, 37-godišnja glazbena zvijezda potvrdila je kako ju je dvije godine mlađi Mod Sun zaprosio tijekom njihova kratkog bijega u grad ljubavi - Pariz. Sretnu je vijest Mod Sun objavio i na Instagramu, čak i prije svoje zaručnice, a na Avrilinoj ruci već se nekoliko dana može vidjeti blještavi dijamantni prsten, koji je i prije objave o zarukama potaknuo šuškanja. Da su zaručeni, par koji je godinu dana u vezi, pokazao je nizom romantičnih fotografija sa svog odmora u Parizu.

https://www.instagram.com/p/CcDl8mPpaLP/

Na jednoj od fotografija snimljenoj u blizini Eiffelovog tornja, pjevač kleči na jednom koljenu ispred Avril, dok se na drugoj slici vidi impresivni zaručnički prsten u obliku srca s kojim joj je postavio veliko pitanje.

U opisu posta Mod Sun, pravog imena Derek, napisao je i slatke ljubavne stihove posvećene svojoj budućoj supruzi: "Dan kad smo se sreli, znao sam da si ona prava. Ostajemo zajedno do zadnjeg dana. Sanjao sam kako te prosim u Parizu. Izvadio sam prsten + pitao te da ga nosiš. Klečao sam na jednom koljenu i gledao te u oči. Ti si prelijepa da bi te se riječima opisalo. Uzeo sam tvoju ruku + udahnuo zadnji put duboko... Rekao sam 'hoćeš li se udati za mene?' + ona je rekla 'da'. Volim te Avril".

Nakon svog zaručnika i Avril je na svom Instagramu, prigodno na francuskom, napisala: "Oui! Je t'aime pour toujours. Dimanche. 27. Mars. 2022." (Da! Volim te zauvijek. Nedjelja. 27. ožujak, 2022.").

Na objavu je odmah reagirala Kourtney Kardashian, koja se nedavno u Las Vegasu udala za Travisa Barkera, s emojijem srca, a odvratio joj je zaručnik riječima: "Toliko te volim! Uvijek i zauvijek, moj anđele". S oduševljenjem su vijest komentirali i brojni obožavatelji.

Inače, 2018. je Mod Sun bio u poligamnoj vezi s Tanom Mongeau i glumicom Bellom Thorne, ali trio je prekinuo, a kasnije se upustio u monogamnu vezu. Pjevač i glumica su se zaručili, vjenčali i razveli u samo 15 mjeseci, pa je Mod Sun kratko nakon toga 2020. obnovio vezu s Tanom, koja također nije dugo trajala i okončana je krajem iste godine.

S druge strane, Avril je već dvaput bila u braku, prvo s prijateljem iz tinejdžerskih dana Deryckom Whibleyem i frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom. Njezina posljednja veza bila je s milijarderom Phillipom Sarofimom, a nakon toga ljubav je 2021. planula s Mod Sunom s kojim je uskoro očekuje i treće vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:57