OBITELJSKA DRAMA

Nakon preljuba i prekida, nova drama u životu slavne pjevačice: Shakirina majka hitno je hospitalizirana

I Shakirin otac ima ozbiljnih zdravstvenih problema zbog čega je pjevačica morala odgoditi preseljenje sa sinovima iz Barcelone u Miami

Shakira 

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Majka slavne pjevačice Shakire navodno je hitno hospitalizirana nakon što joj je u nozi otkriven krvni ugrušak. Nidia Ripoll navodno je prvo pretrpjela moždani udar, ali mediji u Španjolskoj kažu da su izvori bliski pjevačici rekli da je problem povezan s dubokom venskom trombozom. Tvrdi se i da njezino stanje nije utjecalo na mozak, no komentar 46-godišnje kolumbijske pjevačice još uvijek se čeka.

Njezin otac, William Mubarak, navodno, također ima ozbiljnih zdravstvenih problema nakon prošlogodišnje operacije, što je utjecalo na Shakirinu odluku da odgodi preseljenje u Miami sa svoje dvoje djece, na koje se odlučila nakon razvoda od bivšeg nogometaša Gerarda Piquea.

Naime, 91-godišnji Mubarak hospitaliziran je lani u Barceloni, nakon što je pao. Pjevačica se namjeravala iz Barcelone preseliti na Floridu početkom godine sa sinovima, 10-godišnjim Milanom i 8-godišnjim Sashom, odmah nakon potpisivanja ugovora o skrbništvu s bivšim Barceloninim braničem Piqueom.

No, liječnici su otkrili majčine zdravstvene probleme nakon što se nije osjećala dobro zbog čega je zatražila medicinsku pomoć, te je, pišu španjolski mediji, u petak hitno prebačena u bolnicu. Trenutno je van životne opasnosti i očekuje se da će se u dogledno vrijeme vratiti kući.

image

Shakira s majkom

Nijo/Backgrid Uk/Profimedia/Nijo/backgrid Uk/profimedia

Još uvijek je neizvjesno hoće li Shakira opet morati odgoditi svoj plan o napuštanju Španjolske, nakon što je to već morala učiniti u siječnju, odlučivši pričekati kraj školske godine u lipnju. Shakira i Pique lani u studenom su potvrdili kako su potpisali ugovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora koji su završili maratonskim 12-satnim sastankom s njihovim odvjetnicima. Ugovor su finalizirali na sudu u Barceloni u prosincu. Dogovoreno je da će španjolska nogometna zvijezda vrijeme s djecom provoditi tijekom praznika. Inače, par se razišao u svibnju prošle godine nakon što su proveli deset zajedničkih godina.

U zajedničkoj izjavi vezanoj uz njihovu djecu, par je naglasio: "Želimo priopćiti da smo potpisali sporazum koji jamči dobrobit naše djece i koji će biti ratificiran na sudu kao dio uobičajene formalne procedure. Naš jedini cilj je pružiti im najveću sigurnost i zaštitu i vjerujemo da će se njihova privatnost poštovati. Cijenimo iskazani interes i nadamo se da djeca mogu nastaviti sa svojim životom uz potrebnu privatnost u sigurnom i mirnom okruženju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:43