VRUĆA AFERA

Nakon priča o bračnoj nevjeri, supruga Willa Smitha u svom showu će progovoriti o pikanterijama?

S obzirom na brojne priče koje ovih dana kruže oko glumice svi vjeruju da bi mogla progovoriti o toj top temi.
Will Smith i Jada Pinkett Smith
 Michael Germana/Everett/Profimedia

Nakon što je pjevač August Alsina u showu 'The Breakfast Club' otkrio da je godinama imao aferu sa suprugom Willa Smitha, glumicom Jadom Pinkett Smith, koja je od njega starija 21 godinu te da mu je njezinim suprug Will dao blagoslov, cijela priča dobila je svoj nastavak.

Naime, ta 48-godišnja glumica na svom Twitteru objavila je poruku da će sama sjesti u vrući stolac svoje emisije 'Red Table Talk' u kojoj ugošćuje poznate osobe koje progovaraju o svojim najintimnijim privatnim trenucima. Štoviše, cijelu emisiji zamislila je kao ispovjedaonicu u kojoj zvijezde bez ikakve zadrške progovaraju o svemu.

image
August Alsina
Planet Photos/Planet/Profimedia

Sada je na Twitteru napisala da će i sama sjesti u vrući stolac te da je vrijeme da se i njoj dogodi iscjeljenje, a s obzirom na brojne glasine i priče koje ovih dana kruže oko glumice i njezine afere svi vjeruju da bi mogla progovoriti o toj top temi.

Jadin glasnogovornik opovrgnuo je Alsinove izjave te ih nazvao apsolutnim lažima, ali već dugo kruže priče da je par Smith u otvorenoj vezi.

image
Jada Pinkett Smith
Dame/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Alsina je u spomenutom showu priznao da je s Jadom i njenom obitelji čak bio i na odmoru na Havajima.

- Vjerujte mi, ne želim stvarati probleme. Ne volim dramu, upravo suprotno. Također ne mislim da je ljudima važno znati što radim, s kime spavam, s kime izlazim, ali u ovom slučaju sve je drugačije. Izgubio sam novac, prijateljstva i zato sam odlučio reći svoju istinu, izjavio je pjevač. Također je otkrio da se izuzetno povezao s glumicom tijekom njihove veze.

Rekao je da ga je s Jadom upoznao njezin sin Jaden Smith.

- Posvetio sam joj se i dao sam cijelog sebe u toj vezi, tvrdi pjevač, ali Jada i Will odbacili su te priče, te su izjavili da su to sve laži. Jada i Will Smith u braku su od 1997. godine te imaju dvoje djece.

image
Will Smith
Dame/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:10