VIP IMA ISTU CIJENU

Nakon Prije, Dino! Slijede četiri Merlinova koncerta u Areni Zagreb: Najjeftinije ulaznice skuplje nego za Prijović

Merlin je održao četiri koncerta u Beogradu, Prijović tri, dok će u Zagrebu Merlin pjevati četiri večeri, a Prijović je pjevala pet

Dino Merlin

 Luka Gerlanc/Cropix/

Sarajevski pjevač Dino Merlin (61) rasprodavao je koncerte zadnjih godina po Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Zadru… U Beču je postigao zavidan uspjeh jer je prvi glazbenik s ovih prostora koji je napunio Wiener Stadthalle, kulturni centar Austrije, prije godinu dana.

Puno se zadnjih dana pisalo o Aleksandri Prijović i njezinih pet Arena Zagreb. Ipak, Merlin je u Beogradu „Priju“ prestigao za jednu Arenu, gdje je ona održala 3 koncerta krajem rujna, a on četiri u 18., 19., 21. i 22. studenog. Ipak, Prijović je „uzvratila udarac“ jer je postavila rekord Arene Zagreb s pet koncerata, dok Merlina u Zagrebu čekaju četiri Arene.

image

Aleksandra Prijović održala peti i posljednji koncert u zagrebačkoj Areni.

Ranko Suvar/Cropix

Prijović jeftinija od Merlina

Merlinovi koncerti zagrebačku publiku očekuju 8. i 9. prosinca te 15. i 16. prosinca u sklopu turneje „Mi“. Najjeftinija karta jest ona za parter i iznosi u pretprodaji 35 eura. Ista takva ulaznica za Prijović koštala je 25 eura. Donje tribine Prijović koštale su 32 eura, dok za Merlina se treba izdvojiti 55 eura za donju tribinu prve kategorije, 45 eura za donju tribinu druge kategorije i 40 eura za donju tribinu treće kategorije. Gornje tribine za Prijović bile su 27 eura, a za Merlina su podijeljene u dvije kategorije. Gornja tribina prve kategorije je 35 eura, a druge kategorije 30 eura. VIP lože i na koncertu Merlina i Prijović koštale su isto, 130 eura.

image

Koncert Dine Merlina u pulskoj Areni

Mirko Ferlin/Cropix

Podsjećamo, Merlin je u sklopu turneje „Mi“ zakazao 12 arena – četiri u Beogradu, četiri u Zagrebu i po dvije u Skopju i Zürichu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. veljača 2024 22:39