DEPRIMIRANI KANYE

Nakon razvoda je ‘puknuo‘, samo razmišlja o hrani: ‘Pogledajte što jede, ovo je samo doručak...‘

Svoju tugu nakon razvoda utapa u hrani, a prijatelji su u brizi jer je dobio čak 13 kilograma i pripremaju mu intervenciju
Kanye West jede po putu
 Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Američki reper Kanye West (44) je nakon razvoda od reality zvijezde i modela Kim Kardashian (40) izgubio kontrolu nad svojim životom. Svoju tugu utapa u hrani, a kako izvor za The Globe govori, dobio je čak 13 kilograma. Dnevno u organizam unese i do šest tisuća kalorija.

Prehrana mu se sada bazira pretežito na brzoj hrani iz McDonald'sa. Uz to, veliku pogrešku čini i obilnim i kaloričnim doručkom. To samo po sebi i ne bi bilo toliko loše, s obzirom no to da je to početak dana i da se kalorije stignu potrošiti. No, Kanye nema mjeru. Prema navodima, Kanye može pojesti čak sedam pljeskavica, hrpu slanine i još uvijek je gladan. Za kavu treba osam paketića šećera, a ne može odoljeti ni Coca-Coli, soku od naranče ni čokoladnom mlijeku. Sve to za jedan doručak.

image
Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon doručka obično slijedi lagana užina, no i tu Kanye pretjeruje. Često pojede čips, slatkiše i čokoladice. U popodnevnim satima također voli prigristi nešto slatko poput sladoleda i kikirikija.

Večera mu također obiluje ugljikohidratima i masnoćama što je dodatno pomoglo da se dovede do kritičnog stanja. Ovaj 44-godišnjak obožava pizzu s dodatkom sira, salame, kobasice i ananasa.

Kim Kardashian oduvijek drži do zdrave prehrane i fizičke aktivnosti, a u braku je na to poticala i Kanyea. No, kako je braku došao kraj i nema osobe koja bi mu dala podršku za to, on se sam ne može dovesti u red.

- Kanye je dobio 13 kilograma i sad ima blizu 140 kilograma. Više nema Kim da mu kaže da se makne od pržene hrane i obuzda naviku jedenja po noći. Kanye je na slobodi i jede što god poželi - rekao je neimenovani izvor blizak reperu i dodao da mu je hitno potrebna nekakva vrsta intervencije.

image
Upi/Alamy/Alamy/Profimedia

Prijatelji su zabrinuti za zdravlje repera i boje se da bi ga ovakav stil života mogao dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Podsjetimo, Kim Kardashian i Kanye West vezu su započeli 2012. godine tijekom njezinog razvoda od košarkaša Krisa Humphriesa. Vjenčanje s nešto više od 200 uzvanika održalo se 2014. u Italiji. Slavni par ne živi zajedno od prošle godine. Početkom 2021. počelo se šuškati o razvodu, a Kim je službeno zatražila rastavu u veljači. U travnju su zajednički odlučili da je došao kraj njihovog braka zbog, kako su naveli, nepomirljivih razlika te imaju zajedničko skrbništvo nad djecom. Iz braka s Kim, Kanye ima četvero djece, North (7), Sainta (5), Chicago (3) i Psalma (2).

image
Kim Kardashian
E!/Planet/Profimedia

- Kim želi razvod za dobrobit svoje djece, ali i zbog sebe. Pružala je veliku podršku Kanyeu kad je imao problema s mentalnim zdravljem. Kim zna da mora napraviti pravu stvar za svoju djecu - rekao je izvor za američki Page Six kad se počelo govoriti o razvodu jednog od najslavnijih parova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:07