ROMANSA NA POMOLU

Nakon razvoda od Sofije Vergare, Joe ponovno ljubi? Na crvenom tepihu grlio 13 godina mlađu ljepoticu u zanosnoj haljini

Joe Manganiello se tijekom vikenda prvi put pojavio s novom ljubavi Caitlin O‘Connor na crvenom tepihu

Joe Manganiello

 Mike Coppola/Getty Images/Profimedia/Mike Coppola/getty Images/profimedia

Joe Manganiello pojavio se na crvenom tepihu s Caitlin O’Connor tijekom vikenda, pet mjeseci nakon podnošenja zahtjeva za razvod od Sofije Vergare. Zvijezda serije „True Blood“ (46) i glumica iz serije „Winning Time“ (33) smiješili su se jedno pored drugog u subotu navečer prije gala svečanosti Fondacije Children of Armenia u Ciprianiju u New Yorku. Manganiello je stavio ruku oko O‘Connorina struka i držali su se zajedno na fotografijama.

On je nosio jednostavno crno odijelo s kravatom i sivom košuljom ispod. O‘Connor je pak nosila zanosnu haljinu smaragdno zelene boje koja je otkrivala njezin dekolte i imala duboki prorez na nozi, a koji je otkrivao crno-srebrne sandale na petu.

Njih dvoje upoznali su se u kolovozu tijekom projekcije druge sezone „Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty“, pisali su tada strani mediji. Nakon tog događaja, zbližili su se na after partyju s prijateljima, gdje su zajedno uživali u jacuzziju.

image

Joe Manganiello i Caitlin O‘Connor

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Razvod od Vergare

Njihova se romansa počela zahuktavati nakon što je Manganiellov sedmogodišnji brak s Vergarom okončan u srpnju.

„Donijeli smo tešku odluku o razvodu”, rekao je bivši par u izjavi za Page Six u to vrijeme.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

„Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", poručili su tada.

Izvor je za strane medije tada potvrdio kako je razvodu braka prethodilo prethodno udaljavanje para. Drugi izvor tvrdio je da je razlog razvoda Manganiellova intenzivna želja za djecom. Vergara s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom ima jedno dijete, sina Manola (32).

image

Sofia Vergara

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U međuvremenu je i Vergara krenula dalje. Od listopada je u romantičnoj vezi s ortopedom Justinom Salimanom, a navodno se zaljubila u njega.

image

Sofia Vergara i Justin Saliman viđeni na spoju

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Sofia se zaljubljuje u Justina što više vremena provodi s njim. Imaju nevjerojatnu kemiju, a njezini prijatelji misle da su divan par“, rekao je izvor prošlog mjeseca za Us Weekly. Izvor tvrdi kako se Vergara „čini izuzetno sretnom otkad viđa Justina“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:42