TEŠKO RAZDOBLJE

Nakon ružnih komentara o podbuhlom izgledu, Madonna doživjela novi udarac - prekid s 23-godišnjim modelom

Andrew Darnell navodno već ima novu djevojku, ovog puta svojih godina, a kraljica popa planira povratničku turneju koja će je vratiti u središte pozornosti

Madonna

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Madonna više nije u vezi s 23-godišnjim modelom Andrewom Darnellom, što je, kako piše Page Six, dodatno doprinijelo krizi samopouzdanja 64-godišnje kraljice popa. Neimenovani izvor im je rekao kako je par odlučio prekinuti te kako je Darnell već našao djevojku svojih godina.

Mlađahni ljepotan i Madonna nisu bili dugo zajedno. Romansu su započeli lani nakon što je pjevačica prekinula s 28-godišnjim Ahlamalikom Williamsom, plesačem s kojim je bila tri godine.

"Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnellom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u krivo vrijeme. Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Andrewom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično", ispričao je izvor Page Sixu koji je kontaktirao i Madonninu predstavnicu za odnose s javnošću.

image

Madonna i Andrew Darnell

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Ova vijest dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je Madonna bijesno reagirala na komentare o njezinom natečenom izgledu na dodjeli nagrade Grammy. Tvrdila je da su fotografije, koje su izazvale nagađanja o tome je li imala previše plastičnih operacija, zapravo rezultat kamere s teleobjektivom koja joj je iskrivila lice, te je rekla da su pitanja o njezinu izgledu potaknula "dobnu diskriminaciju" i "mizoginiju."

Početkom tjedna pjevačica je na Instagramu objavila novu fotografiju sebe, rekavši: "Gledaj kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije spala. Lol."

No, čini se da je nešto na Grammyjima daleko više uznemirilo Madonnu od komentara na račun njezina neobična izgleda. Naime, kako navodi izvor, zamijetila je kako se na nju tamo nitko ne osvrće, ne doživljava je, a to je nekada bilo sasvim drukčije.

Pored toga pjevačica koja je posljednji put imala hit Billboard Top 10 u 2005. godini s pjesmom "Hung Up", prisiljena je odgoditi planove o svom biografskom filmu jer mu je zamjeren loš scenarij.

Ipak i dalje se ne predaje, namjerava maksimalno iskoristiti ovu godinu za proslavu 40. obljetnice svog prvog velikog hita "Holiday" s turnejom nazvanom "Celebration". Dogovorila je koncerte u 35 gradova, a puno datuma već je i rasprodala.

"Baca se na turneju i odlučna je da će ne samo biti sjajna, nego se tako i vratiti u središte pozornosti. Ona je kraljica popa i želi podsjetiti sve kakva je zvijezda", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:14