DONIJELA ODLUKU

Nakon sedam sezona, Katy Perry napušta Američki idol: ‘Imam planove‘

Glazbenica je nagovijestila da joj je u planu izdavanje novih pjesama. Zadnji album izdala je 2020. godine

Katy Perry 

 Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Katy Perry je otkrila da napušta "American Idol", popularni talent show u kojem je bila sutkinja čak sedam sezona.

"Vjerujem da će ovo vjerojatno biti moj posljednji nastup, moja posljednja sezona za Idol", kazala je 39-godišnja pjevačica u emisiji "Jimmy Kimmel Live" u ponedjeljak navečer. Kako donosi BBC, Perry je obrazlažući svoju odluku, rekla je da želi "otići vidjeti svijet" i nagovijestila da joj je u planu izdavanje novih pjesama.

image

Američki idol 2023.

Eric Mccandless/Abc

"Idol me povezalo sa srcem Amerike, ali osjećam da moram izaći van i osjetiti taj puls u vlastitom ritmu.", istaknula je glazbenica koja je dio "Američkog idola" od 2018. Perry se inače pojavila u Kimmelovoj emisiji uoči premijere 22. sezone showa u nedjelju, u kojem sjedi u ocjenjivačkom sudu uz soul i R&B legendu Lionela Richieja te country pjevača Lukea Bryana. Međutim, nije u potpunosti isključila budući povratak u show.

image

Katy Perry i Jimmy Kimmel

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Možda se vratim ako me jednog dana budu željeli natrag.", odgovorila je Perry. Upitana kako su njezine kolege suci reagirali na ovu vijest, rekla je da oni znaju kako ima neke stvari u planu za ovu godinu. Perry je posljednji album "Smile" objavila 2020. Pridružila se "Američkom idolu" u njegovoj 16. sezoni u sklopu ponovnog pokretanja tog showa na ABC-ju 2018. No njezin angažman bio je popraćen i kotroverzama. Prošle godine optužena je za posramljivanje kandidata, nakon što se našalila, očito malo nezgodno, a još 2018. drugi natjecatelj rekao je da mu je bilo neugodno kada ga je Perry poljubila u usne jer je to bio njegov prvi poljubac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:43