GOLA KĆI

Nakon šokantnog izdanja, oglasili se i njezini roditelji: ‘Poniženi su, postaje sve gore i gore...‘

Bianca Censori hodala je gola u prozirnoj kabanici pored supruga koji je bio skroz pokriven, uključujući i masku za lice

Bianca Censori

 Khrome/the Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bianca Censori (29) nosila je samo prozirnu kabanicu i opet uspjela šokirati fanove svojim modnim odabirom. Natpisi na kabanici skrivali su njezine intimne dijelove, ali ništa osim toga nije nosila.

Hodala je uz svog supruga Kanyea Westa, s kojim je u braku nešto više od godinu dana. U tom vremenskom periodu nosila je različite, nerijetko golišave, modne kombinacije koje su znale zabrinjavati njezine bliske ljude, ali i fanove. Sada je izvor za Daily Mail otkrio kako se osjećaju njezini roditelji u vezi najnovijeg pojavljivanja gole Biance u prozirnoj kabanici.

Roditelji su "uznemireni" nakon što su vidjeli fotografije. Izvor je rekao da više ne mogu ni prepoznati svoju kćer.

"Njena obitelj i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bianca očito ne shvaća da ono što je odjenula nije samo odvratno i daje loš primjer, već i da potencijalno krši zakon", otkriva.

"U međuvremenu, Kanye je prekriven s pet slojeva odjeće, a kada je njegova žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio nijedan od svojih ogrtača", dodao je izvor.

image

Bianca Censori i Kanye West

Profimedia

Kanyeovo cijelo lice bilo je prekriveno crnom pripijenom maskom, nosio je nekoliko slojeva odjeće: "Njezini roditelji su jako potreseni zbog toga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je se ne kontrolira", nastavio je izvor.

"On je zarobljava jer joj daje sve veći dio vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odjeću", objašnjava.

image

Bianca Censori i Kanye West

Tmz/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:19