PLATIO KAZNU

Nakon splitskog, glumac Sergej Trifunović završio i u beogradskom zatvoru

Uhićen je 10. listopada jer nije htio platiti kaznu. To je učinio danas pa je pušten

Sergej Trifunović

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Srpski glumac Sergej Trifunoviić, prema onom što piše Republika.rs, ima ponovno problema sa zakonom. Naime, prema ekskluzivnom saznanju tog srpskog medija, Trifunović je završio u zatvoru zbog toga što je odbio platiti novčanu kaznu prije dva dana, te je ona zamijenjena zatvorskom. Ipak, kako nastavljaju, danas se predomislio i ipak je platio, nakon čega je i pušten na slobodu.

"Sergej je izašao iz Centralnog zatvora (koji se nalazi u Beogradu op.a.) pošto je platio kaznu. On je uhićen 10. listopada", kazao je dobro obaviješteni izvor Republici.

Kako su pisali svi mediji u regiji, prije skoro točno mjesec dana glumac je uhapšen i u Splitu zbog vrijeđanja policije. Sve je počelo sukobom na plaži gdje je doveo svog psa iako ta plaža nije bila predviđena za životinje. Sveukupno je na kraju u dva dana napravio pet prekršaja. Zbog opetovanih ponavljanja prekršaja, zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Europskoj uniji, te u Norvešku, Island i Lihtenštajn. Na svom Instagramu Trifunović nije komentirao najnovije događaje, a Republika ne navodi koliki je iznos sporne kazne bio i zbog čega mu je izrečena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:44