ODLETIO DALJE

Nakon spornog šamara, na imanju Willa Smitha uočen dron: Ubrzo je pozvana i policija

Policija je pozvana nakon što je dron uočen u blizini Will Smithova imanja Calabasas

Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima

 Profimedia

Zamjenici šerifa okruga Los Angeles intervenirali su na adresi Calabasas ljetnjikovca u vlasništvu hollywoodske zvijezde Willa Smitha nakon što su primili poziv kako dron nadlijeće glumčevo velebno imanje, objavile su lokalne vlasti. Najmanje je jedno policijsko vozilo dojurilo iz postaje pred dom obitelji Smith, no policajci nisu uspjeli locirati prijavljeni dron, kazao je glasnogovornik ureda šerifa. Policija je pozvana nakon što je dron uočen u blizini Will Smithova imanja Calabasas, no nejasno je tko je uputio poziv u postaju.

"To je mogao biti Smith osobno ili netko od susjeda. Mi smo poslali jedinicu da pokuša locirati dron i vidjeti jesu li u pitanju paparazzi ili što se događa oko imanja, no kad je policija stigla na mjesto događaja, nisu mogli locirati dron. Već je napustio područje", priopćeno je medijima, a iz Ureda šerifa su dodali i kako je dron najvjerojatnije napustio područje do trenutka kad je policija stigla.

Poziv policiji je upućen nakon što glumac već danima dominira svim svjetskim medijima zbog incidenta na dodjeli Oscara gdje je udario voditelja Chrisa Rocka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:57