ZGODAN TAJMING

Nakon što je Musk preuzeo Twitter, njegova bivša povukla zanimljiv potez: ‘Samo je nestala‘

Musk i Amber Heard započeli su vezu nakon njezine rastave od Deppa, no ona nije dugo trajala

Amber Heard 

 EVELYN HOCKSTEIN/POOL/AFP

Amber Heard više nije na Twitteru, piše Fox News, ali i drugi strani mediji. U četvrtak je nekoliko obožavatelja primijetilo da je glumičin službeni Twitter račun deaktiviran. Iako je razlog odlaska Amber Heard s te društvene mreže nejasan, kao što se ne zna ni točno vrijeme kada je onadeaktivirala svoj račun, teško je ne primjetititi da se to sve zbilo nakon što je njezin bivši dečko, Elon Musk, preuzeo Twitter.

Glumičin Instagram račun još uvijek je aktivan, no njezina posljednja objava bila je 1. lipnja kada je podijelila izjavu vezanu za presudu u njezinoj tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa. Predstavnici Heard i Twittera nisu odmah odgovorili na zahtjev Fox News Digitala za komentar.

Musk i Heard započeli su vezu nakon njezine rastave od Deppa. Najbogatiji čovjek na svijetu potvrdio je da su zajedno u svibnju 2016., a par se razišao u kolovozu sljedeće godine.

image

Elon Musk

Utku Ucrak/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP

Heard je za Hollywood Reporter 2018. rekla kako je imala "predivan odnos" s osnivačem Tesle.

"Elon i ja smo imali prekrasan odnos, a sada imamo prekrasno prijateljstvo, ono koje se zasniva na našim temeljnim vrijednostima. Intelektualna znatiželja, ideje i razgovor, zajednička ljubav prema znanosti. Povezali su nas mnoge stvari koje govore o tome tko sam ja iznutra. Toliko ga poštujem", rekla je tada Heard.

Tijekom suđenja za klevetu u predmetu Heard protiv Deppa, Musk je dao svoj iskaz neposredno prije nego što je porota donijela presudu. Na Twitteru je napisao: "Nadam se da će oboje nastaviti dalje. U svom najboljem izdanju, oboje su izuzetni."

Porota je Deppu dodijelila 10,3 milijuna dolara odštete. Zvijezda "Pirata s Kariba" tvrdila je da ga je Heard oklevetala u tekstu koji je napisala 2018. u kojem je detaljno opisala obiteljsko zlostavljanje. Heard je izgubila slučaj za klevetu, ali joj je dodijeljeno dva milijuna američkih dolara u protutužbi jer su porote utvrdile da ju je Depp klevetao preko svog odvjetnika.

U srijedu je Depp uložio žalbu nakon što je Heard prošlog mjeseca uložila svoju žalbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:29