OSRAMOĆENA ZVIJEZDA

Nakon što je ošamario Chrisa Rocka, Will Smith objavio da napušta američku filmsku Akademiju

‘Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave‘, rekao je Smith

Will Smith nakon primanja Oscara za najboljeg glavnog glumca

 Robyn Beck/AFP

Glumac Will Smith napustio je američku Akademiju filmskih umjetnosti i nauka nakon što je na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka, piše Variety u petak.

„Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni radi svog izvanrednog rada”, stoji u izjavi glumca.

„Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima”, dodao je, priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada.

„Popis onih koje sam povrijedio je duga i uključuje Chrisa, njegovu obitelj, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i svjetsku publiku kod kuće”, napisao je Smith.

On je na 94. dodjeli Oskara ošamario komičara Chrisa Rocka, voditelja ceremonije, nakon što se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith i toga što se zbog alopecije ošišala na kratko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. veljača 2023 13:26