POTPUNI ZAOKRET

Nakon što je zaprosio djevojku, Chandler iz popularnih ‘Prijatelja‘ sada se bacio u novi biznis

Na nagovor kolega iz serije ‘Prijatelji‘ pridružio se Instagramu, a sada tamo vrlo rado dijeli neke detalje iz privatnog života
Mathew Perry
 Instagram

Matthew Perry, 51-godišnji glumac koji se proslavio ulogom Chandlera Binga u obožavanoj seriji 'Prijatelji', nedavno je obznanio javnosti i obožavateljima da je napokon pronašao onu pravu, a sada se bacio i u novi biznis.

Na nagovor kolega iz serije 'Prijatelji' pridružio se Instagramu, a sada tamo vrlo rado dijeli neke detalje iz privatnog života. Tako je nedavno otkrio kako se zaručio s atraktivnom producenticom Molly Hurwitz, s kojom je i ranije bio u vezi, koju su nekoliko puta prekidali, a na kraju su se opet pomirili. Upravo je 29-godišnja Molly uz njega je bila i u najtežim danima.

image
Lam Yik Fei

Podsjetimo, prije dvije godine glumac je bio na gastrointestinalnoj operaciji, nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a koja se najčešće javlja kao posljedica prekomjernog uživanja u drogama ili alkoholu, što je bio dio Perryjevog svakodnevnog života.

Perry se sada ne prestaje hvaliti atraktivnom Molly na društvenim mrežama, a pomaže mu i kao model za novi poslovni pothvat.

Otkrila je to nova Instagram objava na kojoj zaručnica pozira u majici, a potom i kapi limitirane kolekcije slavnog glumca. Kolekciju odjevnih predmeta s čuvenim scenama i izjavama iz serije 'Prijatelji' pokrenuo je nedavno, a sve s ciljem prikupljanja sredstava u zdravstvene organizacije koje pomažu oboljelima od Covida-19.

Prodaja ove kolekcije za kojom su već poludjeli fanovi serije 'Prijatelji' traje svega dva tjedna, a u marketinškoj kampanji na društvenim mrežama zaštitno je lice upravo mlada Molly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:06