KAZNENO DJELO

Nakon što joj je skoro uništio vjenčanje, bivši muž Britney Spears dobio zabranu prilaska na tri godine

Tijekom izricanja optužbe zbog provale u Spearsin dom na dan njezina vjenčanja, okružni državni odvjetnik produžio mu je zabranu

Jason Alexander

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši suprug Britney Spears, Jason Alexander, počinio je kazneno djelo i mora se kloniti bivše supruge sljedeće tri godine, prenosi Page Six.

Tijekom izricanja optužbe zbog provale u Spearsin dom na dan njezina vjenčanja, okružni državni odvjetnik produžio mu je zabranu kontaktiranja pop ikone.

Zaštitar Richard Eubeler, koji je "došao u kontakt" s Alexanderom tijekom incidenta, također je dobio zabranu prilaska, kaže za Page Six viša zamjenica okružnog tužitelja Erin Meister.

image

Britney Spears i Jason Alexander

Splash News/Splash/Profimedia/Splash News/Splash/Profimedia

Alexander se ne smije približiti na manje od 90 metara od Britney i Erin te ne smije s njima komunicirati. Izjasnio se da nije kriv za neovlašteni upad na posjed, vandalizam i zlostavljanje, ali mu je unatoč tome tužitelj također uručio optužbu za krivično djelo uhođenja. Također ne smije posjedovati oružje ili pištolje te se mora odreći bilo kakvog vatrenog oružja. Alexander ostaje u zatvoru, a njegova jamčevina iznosi 100 tisuća dolara.

Ako Alexander plati jamčevinu, opet mora zadovoljiti određene uvjete. Osim ograničenja pristupa, mora se prijaviti na uvjetnu kaznu u roku od 24 sata od puštanja na slobodu i mora nositi elektroničku narukvicu za nadzor na gležnju.

Podsjetimo, Britney i Jason bili su prijatelji iz djetinjstva, a upravo je on bio prvi čovjek za koga se pop pjevačica udala. Vjenčanje se održalo u Las Vegasu u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel, no njihov brak trajao je samo tri dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:56