U LONDONU

Nakon što joj je suprug optužen za seksualno uznemiravanje, glumica se prvi put oglasila: Evo što ona radi

Glumica Rebel Wilson iznijela je optužbe protiv kolege Sache Barona Cohena u svojim memoarima ‘Rebel Rising‘

Isla Fisher

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je glumica Rebel Wilson u svojim memoarima "Rebel Rising", ali i na društvenim mrežama, optužila kolegu Sachu Barona Cohena za seksualno uznemiravanje, njegova se supruga, australska glumica Isla Fisher nije oglašavala javnosti - sve do jučer. Fisher je podijelila na Instagramu kako s prijateljicama uživa u Londonu.

Čini se da je Fisher odbacila nedavnu dramu i uživala, kako Daily Mail prenosi, u kazalištu sa svojim prijateljicama Naomi Watts, Brunom Papandreom i Michelle Dockery. "Ženska večer u kazalištu", napisala je Fisher u svojoj prvoj objavi nakon optužbi protiv njezina supruga.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Mega Agency - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mega Agency - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Cohen i Fisher imaju troje djece, a u braku su od 2010. godine. Kada je Wilson iznijela optužbe protiv Cohena, jer joj je navodno prijetio i sprječavao medijsku promociju njezinih memoara, glumac je te optužbe demantirao. Kao dokaze je naveo dokumente i snimke iz perioda snimanja "The Brothers Grimsby", u kojem mu je Wilson glumila djevojku, ali i očevidce u periodu nakon završetka snimanja.

image

Rebel Wilson i Sacha Baron Cohen u filmu "The Brothers Grimsby"

sunset Box/Allpix Press/Profimedia/ sunset Box/allpix Press/profimedia

Wilson je opisala što se događalo na setu filma pa dodala da se zbog nepoštivanja i sama prema sebi odnosila s nepoštovanjem, što se odrazilo na nezdravu prehranu. U svojim memoarima također govori o odnosu prema hrani, ali i svojoj glumačkoj karijeri koja je krenula još dok je bila dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26