TEŠKI TRENUCI

Nakon što mu je prije 10 godina preminula pokćerka, oskarovac je doživio novu životnu tragediju

To je još jedan užasan gubitak za 62-godišnjeg oskarovca nakon što je jedna od njegove dvije pokćerke umrla od krvarenja u mozgu 2012.

Mark Rylance

 Profimedia

Brat oskarovca Sir Marka Rylancea poginuo je u biciklističkoj nesreći u Kaliforniji, deset godina nakon što je njegova pokćerka umrla tijekom leta u Londonu.

Stručnjak za vino, Jonathan Waters, kojega su prijatelji i obitelj od milja zvali 'Jonno', vozio je bicikl u Oakhlandu kasno navečer kada ga je udarilo nadolazeće vozilo zadavši mu teške ozljede glave.

Lokalni vatrogasci koji su prvi stigli istoga trena pružili su mu pomoć, ali unatoč tome što je hitno prevezen u bolnicu, 60-godišnji Waters preminuo je već sljedećega jutra.

To je još jedan užasan gubitak za 62-godišnjeg oskarovca nakon što je jedna od njegove dvije pokćerke umrla od krvarenja u mozgu 2012. Nataasha van Kampen, nadarena filmska redateljica, imala je samo 28 godina kada je umrla na letu iz New Yorka u London.

image

Mark Rylance

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Rylance je glumio u londonskom kazalištu West End u predstavi 'Jeruzalem', a posjetiteljima kazališta rečeno je da će glumac neko vrijeme biti odsutan zbog bratove smrti.

- Tako mi je žao što vam moram reći da je 28. svibnja moj dragi brat Jonathan Waters pao s bicikla i tragično preminuo od zadobivenih ozljeda, govori Rylance u svojoj izjavi.

- Kako bi prisustvovao njegovu sprovodu u Kaliforniji, nažalost moram propustiti tri predstave tijekom subote i nedjelje, a kako nemam zamjenu, nažalost ovi nastupi su otkazani, nadodaje.

- Nadam se da razumijete moju potrebu da odžalujem svog voljenog brata i zahvaljujem vam na podršci u ovom trenutku, govori Rylance.

Podsjetimo, Sir Mark Rylance Oscara je osvojio za ulogu sovjetskog obavještajca Rudolfa Abela u povijesnom dramskom filmu "Most špijuna" 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:48