ŽELI MU SVU SREĆU

Nakon što se Brady umirovio, reagirale njegova bivša žena, ali i navodna ljubavnica: ‘Da, teško je...‘

Gisele Bündchen poručila je da mu želi sreću, a slovački supermodel Veronika Rajek poslala je kriptičnu prouku koja je u fokusu tabloida

Gisele Bundchen, Tom Brady i Veronika Rajek

 Profimedia/Instagram

Jedan obični emoji ruku sklopljenih u molitvi i jedna rečenica u kojoj mu želi sve najbolje. To je sve što je Gisele Bündchen imala za poručiti sada već bivšem suprugu Tomu Bradyju koji se nakon 23 spektakularne sezone u NFL-u odlučio umiroviti, ovaj put zauvijek.

- Želim ti sve najbolje u novom poglavlju tvog života, napisala je pod njegovu objavu na društvenim mrežama. I to je bilo to. Tako nekako s točkom na i završava njihov ljubavni odnos, a sada magazin People donosi svježe vijesti od insajdera koji tvrde kako je Gisele doista sretna zbog Bradyja i njegove odluke.

- Ona je, međutim, nastavila sa svojim životom i to traje već neko vrijeme, i podržava Toma u bilo kojoj odluci, poručili su preko Peoplea.

Zanimljiv je to preokret nakon što su prve informacije dale naslutiti da je upravo Bradyjeva povijesno uspješna sportska karijera bila razlog prekida njihova braka iz kojeg im ostaje troje djece. Bündchen se naime, između ostalog, nikako nije mogla pomiriti s Bradyjevim ‘išao bih u mirovinu, pa ne bih‘ jer joj je obećao da će se ostaviti sporta i posvetiti njoj i djeci.

Sada kad je sve gotovo, Brady ipak odlazi u mirovinu, ali čini se da to s Gisele i nema previše veze. Da, Gisele je sretna zbog njega, ali ne, nije ju više briga što on radi sa svojim životom, poruke su koje izlaze u američkim medijima.

Uz one naravno već klasične i očekivane ‘informacije‘ o tome kako je ona trenutno vrlo zaposlena oko djece i karijere i uzbuđena zbog novih projekata u životu.

Brady i Bundchen zakopali su tako sve eventualne ratne sjekire kojima su se gađali tijekom razvoda i sada im je, opet poručuju izvori, najvažnije zajedno odgajati djecu tako da ona ispadnu normalni i sretni ljudi. Oboje će u Miamiju imati svoje, kako oni to nazivaju, ‘baze‘ kako bi lakše zajednički brinuli o djeci.

image

Tom, Gisele i njihovo troje djece u danima sreće

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Dijametralno suprotna i pomalo bizarna poruka stigla je istovremeno od Bradyjeve nove navodne djevojke, spektakularnog supermodela iz Slovačke, Veronike Rajek.

Naime, nakon što je Brady (45) objavio da se povlači nakon sedam osvojenih Super Bowla, Rajek se samo par minuta kasnije objavila poruku koja je zbog svoje kriptičnosti odmah postala tema tabloida.

Rajek, za koju se tvrdi da je ustvari udana za olimpijca Viktora Rajeka, vozača boba, u prosincu je iznenadila medije kad je objavila fotografiju sebe u Bradyjevom dresu na utakmici njegovih Buccaneersa i Sainta s potpisom: ‘Da, volim Toma Bradyja, pokažite mi nekoga tko ga ne voli‘.

Bilo je to odmah nakon razvoda s Gisele, a Rajek je nastavila provocirati i često objavljivala statuse o Bradyju na društvenim mrežama.

Novi video koji je zaintrigirao tabloide također je kao i Bradyjev s kojim je najavio mirovinu, snimljen na plaži, a ona je poručila: ‘Da, teško se umiroviti od dana provedenih na plaži, uživajte dok traje‘.

Drama se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:47