NE ŠTEDI NIKOG

Nakon što se skinula i pokazala baš sve, Britney nastavlja obračun s obitelji: ‘Buntovna sam i slobodna‘

Obožavatelje Britney Spears iznenadilo je kad su na društvenim mrežama osvanule njezine nage fotografije

Britney Spears

 Avalon/Profimedia

Pjevačica Britney Spears u posljednje je vrijeme sve više u središtu pozornosti javnosti zbog svog privatnog života i borbe za skrbništvo.

Tako je nedavno otputovala sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem na odmor koji je iskoristila za objavljivanje niza fotografija na kojima je potpuno gola, a strateške dijelove je prekrila emojijima u obliku dijamanata.

U objavi koju je podijelila na svom Instagram profilu, Britney je objasnila zašto se skida gola na društvenim mrežama. "Ok ljudi... Pokazujem svoje tijelo u Francuskoj Polineziji jer sam buntovna i slobodna žena!" - napisala je Britney.

Zatim se nastavila putem društvenih mreža obračunavati s obitelji jer i dalje osjeća posljedice 13-godišnjeg skrbništva koje su imali nad njom. Godinama je, naime, vodila tešku bitku i bila zatočena, a sada je objavila fotografiju na kojoj je nazvala svog oca herojem zato što je hrabar, a na pitanje 'Postoji li nešto čega se vaš heroj boji?' odgovorila je - mame.

Nakon što se sudskim putem uspjela riješiti mučnog skrbništva koje je nad njom imao njen otac Jamie, Britney Spears sve češće objavljuje znakovite poruke u kojima se obračunava s ljudima koji su joj se zamjerili.

Inače, u posljednje vrijeme se u centru pozornosti našla njena sestra Jamie Lynn Spears, a slavna pjevačica nedavno je objavila post koji je već podijelila, ali ga je ubrzo obrisala, u kojemu navodi da je trebala "ošamariti" i Jamie Lynn, i njihovu mamu Lynne Spears. Osim što je spomenula sestrinu izdaju, Britney je ovoga puta optužila svog oca da je imao aferu s njezinom bivšom menadžericom koja je u to vrijeme bila udana te da je koristio njezin novac da bi financirao putovanje u Izrael kako bi se njih dvoje pokrstili.

Nedavno su mediji otkrili da je Britney potpisala ugovor o pisanju memoara u kojoj će se Britney Spears osvrnuti na svoj život i nasilno skrbništvo iz kojeg se oslobodila. Otkako je sud presudio u njezinu korist, pjevačka zvijezda nastavila je javno govoriti o zlonamjernom ponašanju svoje obitelji, uključujući oca, majku i sestru Jamie Lynn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:30