GDJE JE NESTAO

Nakon strastvenog poljupca J. Lo uhvaćena na večeri, ali bez Afflecka na vidiku: Zar se prepao?

Je li se Affleck opet prepao medijske pažnje? Ma, ne... Dok je Lopez uživala sa svojom obitelji, isto je je i njemu bilo na rasporedu
Jennifer Lopez sa sestrom Lyndom Lopez u restoranu u zapadnom Hollywoodu
 Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Svijet je oduševljeno dočekao jučer objavljene fotografije Jennifer Lopez (51) i Bena Afflecka (48) koji su snimljeni kako na večeri razmjenjuju strastvene poljupce, čime su potvrdili nagađanja da su obnovili vezu u kojoj su bili prije gotovo 20 godina.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck stižu na večeru
Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što su skupa bili u restoranu u Malibuu, zajedno s još nekim članovima Jenniferine obitelji, poznata je pjevačica snimljena u nedjelju u zapadnom Hollywoodu, gdje se ponovno družila s obitelji, ali ovoga puta sama. Išla je, naime, na proslavu 50. rođendana svoje mlađe sestre Lynde Lopez, inače poznate američke novinarke, koja je karijeru počela kao radijska urednica i DJ-ica na Long Islandu, a kasnije se u New Yorku počela baviti televizijskim novinarstvom. Prošle se godine okrenula i bavljenju političkim temama, pa je, među ostalim, napisala i biografiju političarke i aktivistice Alexandrije Ocasio-Cortez.

image
Jennifer Lopez na uslaku u restoran Craig's
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lynda i Jennifer vrlo su bliske, a snimljene su i u ponedjeljak navečer kako izlaze iz poznatog restorana Craig's, koji služi moderne interpretacije tradicionalne američke kuhinje. Zanimljivo je vidjeti da iako je Jennifer starija godinu dana od svoje sestre, Lynda izgleda znatno starije od J. Lo. Razumijemo stoga i Afflecka koji se prije par mjeseci, udvarajući se, pitao: "Gdje je pronašla fontanu mladosti?!".

Jennifer je sestri ranije na svojem Instagramu i javno čestitala rođendan, a uz čestitku je objavila njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu za vikend. "Moja mala sestra... Volim te... Oduvijek su bila moj najbolji prijatelj... Moj partner u zločinu, moje 'sve ili ništa'. U dobrim si me trenucima uvijek slavila, a u teškima hrabrila," napisala je u objavi, pa nastavila: "Ti si briljantni anđeo koji sjaji po zemlji svojim čistim srcem i prekrasnom dušom. Zaslužuješ sve najbolje u svojem životu i za rođendan - želim ti mir, zdravlje, sreću, uspjeh i, najvažnije... Svu ljubav koju tvoje srce može poželjeti", raznježeno je napisala Jennifer.

Sestre su na društvenim mrežama razmjenjivale i šale: Lynda je objavila fotografiju na kojoj je bila beba, na što ju je Jennifer pitala koliko je stara, a Lynda je odgovorila da joj je tek 26. "Onda je meni 28," napisala je Jennifer.

image
Lynda Lopez, sestra J. Lo
Pebu/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Gdje je nestao Affleck? Je li se opet prepao medijske pažnje?

Ma, ne... Dok je Lopez uživala sa svojom obitelji, isto je je i njemu bilo na rasporedu. Affleck je skupa sa svojom bivšom suprugom Jennifer Garner (49) slavio što je njihova 12-godišnja kći Seraphina završila šesti razred.

Nakon proslave uputili su se na večeru u Brentwood, u restoran u blizini njihova doma, a bio je prisutan i 7-godišnji Samuel, njihovo najmlađe dijete, dok 15-godišnja Violet nije viđena. Sve je iznenadilo što su, nakon jučerašnjih sočnih vijesti, Garner i Affleck djelovali vrlo prijateljski raspoloženi, čak su se i zajedno odvezli u Baltaire Restaurant kako bi proslavili veliki dan njihove kćeri. Ben, sređen u odijelu, kasnije je viđen kako vodi svoju majku Christopher Anne na isti obiteljski ručak. Nema sumnje, Ben se ustrajno trudi igrati na dva polja i biti prisutan u dvije obitelji - svojoj i onoj J. Lo, gdje su ga jedva ponovno dočekali.

image
Ben Affleck i Jennifer Garner na završnoj školskoj ceremoniji njihove kćeri Seraphine u Santa Monici
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Mediji, naime, javljaju kako je majka Jennifer Lopez, Guadalupe Rodriguez izvan sebe od sreće što je Ben opet s njezinom kćeri. Malo je reći da ga gospođa Guadalupe obožava... Ta, dijele strast prema kockanju, stoga često zajedno svrate do Las Vegasa, što su upravo prošlog tjedna i učinili.

image
Affleck u kasinu
Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, Garner i Aflleck su počeli izlaziti 2004. godine, tri godine nakon što su se prvi puta zajedno pojavili u filmnu "Pearl Harbor", gdje su se i upoznali. Vjenčali su se 2005., a rastali nakon deset godina, zbog Benove borbe s ovisnošću. Glumcu je obitelj bila velika podrška u tome procesu, a s Jennifer je ostao u dobrim odnosima te zajedno odgajaju djecu.

Affleck se nedavno vratio svojoj prvoj Jennifer, J. Lo. Posljednjih tjedana su puno skupa putovali, od Montane do Miamija, gdje ona živi sa svojom djecom. Pjevačica je u posljednje vrijeme često i u L. A.-u, gdje pak Ben živi kako bi bio blizu svoje djece.

Njih su dvoje bili jedan od omiljenih celebrity parova 2000-ih godina. Upoznali su se 2002. godine te zaručili godinu kasnije, no razišli su se kratko prije vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 08:54