NA ROĐENDANU

Nakon šuškanja da su u vezi, trenutno najtraženiji slavni samci viđeni u prisnom zagrljaju

Par je razmijenio prisan zagrljaj te pritom nisu skidali osmijehe s lica

Pete Davidson i Emily Ratajkowski

 T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je prije nekoliko dana procurila vijest da su slavna manekenka Emily Ratajkowski i komičar Pete Davidson u vezi, sada su se pojavile i njihove prisne fotografije.

Kako prenosi Page Six, njih su dvoje viđeni kako se u usklađenim crnim puffer jaknama, bijelim majicama i sivim trenirkama grle na druženju povodom njegova 29. rođendana.

Bivša zvijezda ‘Saturday Night Livea‘ viđena je ispred njezina stana u New Yorku, gdje ju je pokupio svojim SUV-om. Međutim, kad je Emily izašla van kako bi se sastala s komičarem, okružili su ih paparazzi zbog čega se odmah vratila unutra, a Davidson se odvezao dalje.

image

Pete Davidson i Emily Ratajkowski

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ubrzo nakon toga, Emily se ponovno pojavila ispred stana i ušla u Uber koji ju je odvezao do Davidsona u Brooklyn. Ovog je puta u rukama nosila i rođendanski poklon.

Kad je stigla, par je razmijenio prisan zagrljaj te nisu skidali osmijehe s lica. Izvor blizak paru nedavno je izjavio za US Weekly da njih dvoje ‘razgovaraju već nekoliko mjeseci‘ te da je sve ‘u početnoj fazi‘. Također je dodao da su ‘vrlo dragi jedno drugome‘.

"Pete nasmijava Emily i jako mu se sviđa to koliko je ona inteligentna", rekao je izvor.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su prošlog tjedna nakon što je objavljena informacija da su viđeni kako se ‘drže za ruke‘ na spoju u Brooklynu.

Davidson je ranije bio u vezi s Kim Kardashian, a s reality zvijezdom je prekinuo nakon 9 mjeseci veze. Prije toga bio je u vezi i s drugim slavnim ljepoticama poput Kate Beckinsale, Phoebe Dynevor i Ariane Grande. Ratajkowski je pak usred razvoda od Sebastiana Bear-McClarda, a do kraha braka došlo je nakon što je saznala da je on vara. Zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 20:28