OSTAVILA POP ZVIJEZDU

Nakon svih drama Olivia Wilde i Jason Sudekis uhvaćeni u zagrljaju: ‘Primirje ili preokret na pomolu?‘

Prošle godine on joj je uručio papire za skrbništvo nad djecom dok je bila na pozornici. Sada se čini da su opet u prijateljskom odnosu

Par je snimljen na parkingu u Los Angelesu

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Njihova veza i jako ružan raskid prošle su godine punili stupce na stranicama medija širom svijeta no čini se da su Olivia Wilde i Jason Sudeikis odlučili ove godine biti pristojniji jedno prema drugome. PageSix prenosi kako su 38.-godišnja glumica i njezin devet godina stariji bivši zaručnik, snimljeni kako se grle na parkingu u Los Angelesu. Bili su nasmijani i nisu se pokušavali sakriti od znatiželjnika.

image

Par je snimljen na parkingu u Los Angelesu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Wilde je u jesen 2020. raskinula svoje sedmogodišnje zaruke s kolegom glumcem Jasonom Sudeikisom s kojom ima djecu Otisa (8) i Daisy (6). Vrlo brzo otkrilo se kako je u vezi s deset godina mlađim kolegom, pjevačem i glumcem Harryjem Stylesom, a veza je počela na snimanju filma "Don‘t Worry Darling", njezina dugometražnog redateljskog prvijenca. U rujnu 2022. Wilde je zanijekala da je ostavila Sudeikisa zbog Stylesa.

image

Fotografija iz siječnja 2020. koja je pokazala da su Wilde i Styles u vezi

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Naša veza je bila gotova mnogo prije nego što sam upoznala Harryja. Kao i kod svake veze koja se gasi, to se ne događa preko noći - objasnila je Wilde u intervjuu za Vanity Fair prošle godine i obrazložila - Jako sam se promijenila između svoje 27. i 35. godine. Pronašla sam se u ulozi redateljice i kao osoba. A kada se mijenjate, dogodi se da izađete iz odnosa koji su se temeljili na vašoj prijašnjoj verziji.

Tada je rekla i kako su ona i Sudeikis shvatili da njihovo partnerstvo "više nije bilo dobro" za njihovu djecu, posebno nakon što su iskusili teške izazove na početku pandemije.

- Zaključili su da bismo mogli biti bolji roditelji kao prijatelji koji žive u različitim kućama - objasnila je i dodala - Zar djeca nisu dovoljno proživjela?

Ipak, stvari nisu tekle baš glatko jer je par vodio žestoku bitku za skrbništvo nad djecom, a vrhunac je bio kada je Sudeikis svojoj bivšoj zaručnici uručio papire za skrbništvo dok je bila na pozornici CinemaCona, u travnju 2022. godine.

image

Olivia i Jason u siječnju 2020. godine

Jean-baptiste Lacroix/Afp

- Nažalost, to nije bilo nešto što me je potpuno iznenadilo. Mislim, postoji razlog zašto sam napustiila tu vezu - komentirala je Wilde taj skandalozni potez bivšeg zaručnika u intervjuu za Variety nekoliko mjeseci kasnije.

Njezina veza s Harryjem Stylesom pukla je u studenom prošle godine, a pisalo se da je sve prošlo "prijateljski". Harry je ponovno viđen u Ellis Calcutt, djevojkom koju poznaje još od srednje škole i navodno su u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:07