OBITELJSKI IZLET

Naomi Campbell objavila rijetku obiteljsku fotografiju s kćeri i nepoznatim muškarcem

Inače, 53-godišnja bivša manekenka nedavno je rodila svoje drugo dijete, a tek nekoliko ljudi je uopće znalo da je trudna

Naomi Campbell

 Shootpix/abaca/shutterstock/Shootpix/abaca/shutterstock

Bivši supermodel Naomi Campbell podijelila je sa svojim pratiteljima rijetku fotografiju s kćeri, ali i tajanstvenim muškarcem nastalu tijekom obiteljskog izleta. Naime, 53-godišnja ljepotica nedavno je rodila drugo dijete, a stariju je kćer odvela u Disneyland gdje su uživale u intimnom susretu s Mickey Mouseom.

U tom rijetkom uvidu u njezinu privatnost, Naomi je post započela fotografijom s legendarnim Disneyevim likom, a već na slijedećoj drži u naručju kćer, a pored njih je nepoznati muškarac čije je lice skrila emotikonom srca.

Posljednji u nizu je video Naomi i njezine kćeri tijekom vožnje u slavnom Dumbo vlakiću.

Uz post je Naomi napisala: "Nikad nije kasno za upoznati Mickey Mousea. Hvala mojoj kćeri što me prvi put u životu dovela u Disneyland" uz hashtag #MamaNaDužnosti.

Brojni obožavatelji prokomentirali su taj posebni obiteljski izlazak.

"Naomi, tvoje bebe će te odvesti na nezamisliva putovanja... putovanja prema mlađoj sebi... prema čovječnosti", napisao je jedan, a drugi su dodali: "Ahh, volio bih da mogu biti s vama" ili pak: "Volim ove majka/kćer zajedničke trenutke... nadam se da je bio jako poseban prvi put".

Naomi je nedavno otkrila kako je rodila sina, a na društvenim je mrežama postavila preslatku fotografiju na kojoj drži novorođenče, dok ga starija sestrica drži za ruku. Pored fotografije je slavna manekenka napisala: "Moje malo zlato, znaj da ti se veselimo van svih granica i da si okružen ljubavlju od trenutka kad si nas počastio svojom prisutnošću. Parvi si dar od Boga, budi blagoslovljen! Dobrodošao, dečkiću. Nikad nije kasno za postati majka". Naravno, uslijedile su brojne čestitke, a među prvima je bila Donatella Versace koja je napisala: "Čestitam, Omi!!". Čestitkama se pridružila i njezina kolegica, također jedna od prvih supermodela Helena Christensen: "Ljubav i blagoslov tvojoj slatkoj obitelji". "Čestitam", poručila je Winnie Harlow.

Inače, Naomi je ranije izjavila da se na prste jedne ruke može nabrojati ljude koji su znali da čeka drugo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:07