STALNO SU ZAJEDNO

Naomi Campbell sve je češće u društvu zgodnog multimilijunaša: ‘Nikad u životu nije bila sretnija‘

Naomi i Mohammed već su nekoliko godina jako dobri prijatelji, a fanovi šuškaju da bi mogli prerasti u nešto više

Naomi Campbell i Mohammed Al Turki

 Patricia De Melo Moreira/Afp

Legendarna manekenka Naomi Campbell navodno se zbližila s filmskim producentom Mohammedom Al Turkijem, nakon što je dvojac viđen kako zajedno posjećuju više događanja.

53-godišnji supermodel i 37-godišnji multimilijunaš iz Saudijske Arabije posljednji su put viđeni zajedno na dodjeli nagrada BAFTA početkom ovog mjeseca. Par je zajedno pozirao na crvenom tepihu, a navodno su cijelu noć ostali blizu jedno drugome, piše The Sun.

Naomi i Mohammed već su nekoliko godina jako dobri prijatelji, a on je u studenom 2021. podijelio njihovu fotografiju iz Dohe. Prvi su se put zajedno pojavili u javnosti mjesec dana kasnije, na filmskom festivalu Red Sea, a pritom su se držali za ruke.

Od tada su jedno drugome pratnja na raznim događanjima, uključujući filmski festival u Cannesu prošle godine, Tjedan mode u Parizu 2022. i 2023. te nekoliko ekskluzivnih zabava, poput nedavne rođendanske proslave Edwarda Enninfula.

I na zabavi povodom Naominog rođendana koja je održana prošle godine u Francuskoj, Mohammed je viđen kako tijekom cijele večeri sjedi pokraj slavljenice. The Sun izvještava da se par nedavno još više zbližio jer je Naomi provodila vrijeme s Mohammedom na Bliskom istoku, a činilo se da između njih ‘frcaju iskre‘.

"Naomi vrlo oprezno bira s kim će provoditi vrijeme i uspjela se zbližiti s Mohammedom. Povezala ih je ljubav prema modi i umjetnosti te imaju puno zajedničkih prijatelja. Naomi je s njim bila u Dubaiju i čini se da je ovo njezino najsretnije životno razdoblje. Provode puno vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je to u ovom trenutku samo prijateljstvo", rekao je izvor blizak manekenki.

image

Naomi Campbell i Mohammed Al Turki

Luca Carlino/Nurphoto Via Afp

I njezini obožavatelji često su ih nagovarali da budu zajedno, ostavljajući brojne komentare na njihove objave na društvenim mrežama, a čak su im i predviđali da će postati ‘sljedeći IT par‘.

Slavna manekenka potaknula je razna šuškanja nakon što je po treći put u posljednjih nekoliko mjeseci viđena s golemim dijamantom na prstenjaku. Jednom ga je pokazala na 52. rođendanu bivšeg urednika britanskog Voguea, zatim je sličan prsten nosila i na rođendanu svog prijatelja P. Diddyja.

Britanska zvijezda prethodno je bila zaručena za za basista U2-a Adama Claytona 1993., a zatim je bila zaručena i za talijanskog biznismena Flavija Briatorea, prije nego što su se razišli 2002. godine.

Naomi je posljednji put bila u vezi s reperom Skeptom 2018., ali je sljedeće godine već uživala s Liamom Payneom iz raspalog One Directiona.

Također je tijekom godina uživala u vezama s osobama visokog profila, kao što su Diddy, Robert De Niro, Gerard Butler, Terrence Howard, Mike Tyson i ruski milijarder Vladislav Doronin.

Iako informacije o svom ljubavnom životu skriva kao zmija noge, izjavila je jednom prilikom da je ‘u dobrim odnosima‘ sa svojim bivšim ljubavima te nije poznato viđa li se trenutno službeno s nekim.

"Prava je žrtva pronaći onu srodnu dušu koja će te razumjeti. Doista vidiš gledaju li te kao snažnu osobu ili ne... Ja jesam snažna, ali sam i osjetljiva. Znam da u vezama moram raditi kompromise", rekla je u rijetkom intervjuu iz 2021., u kojem se dotaknula svog ljubavnog života.

Prošlog lipnja Naomi je dobila svoje drugo dijete, otkrivši da ‘nikad nije kasno‘ postati majka. Ova iznenadna objava uslijedila je nakon što je dobila svoje prvo dijete, kćerkicu, u svibnju 2021. Njezini obožavatelji ostali su u šoku jer je samo nekoliko tjedana prije toga prošetala modnom pistom Michaela Korsa u New Yorku bez vidljivog trudničkog trbuščića.

Naomi nikada nije otkrila metodu kojom je dobila kćer, ali je prije četiri godine izjavila da hvali znanost jer joj je dala priliku da osnuje obitelj ‘kad god poželi‘, što je sugeriralo da je sklona korištenju surogat majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:05