PRINOVA U OBITELJI

Naomi Campbell u tajnosti dobila drugo dijete: Sve zaintrigirala jedna ključna stvar

Prijatelji i obožavatelji ove bezvremenske ikone stila pohrlili su s čestitkama u komentarima njezine objave na društvenim mrežama

Naomi Campbell, 1995.

 Buena Vista/Entertainment Pictures/Profimedia

Legendarni 53-godišnji supermodel, Naomi Campbell, u četvrtak je objavila da je u tajnosti dočekala svoje drugo dijete, odnosno, sina.

- Dragi moj maleni, znaj da si beskrajno cijenjen i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću. Nikada nije prekasno za majčinstvo - napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži svoje novorođenče. Doduše, nejasno je je li rodila, koristila surogat majku ili usvojila svoga sina, čije ime nije otkrila.

Prijatelji i obožavatelji ove bezvremenske ikone stila pohrlili su u komentare njene objave kako bi joj čestitali na prinovi.

- Čestitke, Omi - napisala je Donatella Versace, a lijepim željama pridružile su se glumica Zoe Saldaña, kolegica s modnih pista Claudia Schiffer i bivša članica Destiny’s Childa Kelly Rowland.

image

Naomi Campbell, 2023.

Boyer David/abaca/Abaca Press/Profimedia

Inače, Campbell je u svibnju 2021. dobila svoje prvo dijete, kćer.

- Ovaj mali blagoslov odabrao me da joj budem majka - napisala je tada, prenosi Page Six.

- Tako sam počašćena što imam ovu nježnu dušu u svom životu. Nema riječi kojima bih opisala ovaj osjećaj - dodala je i istaknula da "nema veće ljubavi".

Izvor je tada ekskluzivno za Page Six rekao da Campbell želi biti majka "već dulje vrijeme".

- Ona je kuma mnogim prijateljima i djeci u obitelji te se uvijek veselila osnivanju vlastite obitelji - rekao je insajder. Sama Campbell rekla je za časopis Evening Standard 2017. da je "već dugo razmišljala o tome da ima djecu".

image

Naomi Campbell, 1995.

Buena Vista/Entertainment Pictures/Profimedia

Inače, ova britanska ljepotica još nije otkrila je li sama rodila svoju kćer ili je riječ o surogat majci, iako je prošle godine otkrila da djevojčica "nije posvojena" te je nazvala "svojim djetetom".

Campbell uglavnom drži svoju kćer, čije ime još nije otkriveno, podalje od svjetla reflektora, no ponekad objavi fotografiju na kojoj je čuva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:50