POKUŠALA MU POMOĆI

Napali Kanyeovu bivšu: ‘Kako si mogla biti s tim rasistom i ženomrscem?‘; Ona se pravda: ‘Pa da ne misli na Kim...‘

Htjela je spriječiti njegovo razuzdano ponašanje i mislila je da mu može pomoći

Julia Fox i Kanye West

 Screenshot/Profimedia

Julia Fox tvrdi da je njezina kratkotrajna romansa s osramoćenim Kanyeom Westom proizašla iz želje da mu pomogne da nastavi dalje sa životom nakon prekida s bivšom suprugom Kim Kardashian. Glumica poznata po ulozi u filmu "Uncut Gems", u siječnju ove godine počela se družiti s Westom i priznala je da se "zavaravala što je ikada pomislila da može pomoći reperu", no imala je "dobru namjeru maknuti ga podalje od Kim", piše Daily Mail.

West se nedavno vratio na Twitter nakon što je prošlog mjeseca izazvao brojne negativne reakcije zbog antisemitskih ispada na društvenim mrežama. Spomenuti ispadi naštetili su njegovoj karijeri, ali i neto vrijednosti, a velik broj komentara na internetu tvrdi da je reperov prekid s Kim Kardashian upravo razlog takvog ponašanja. Ovog je ponedjeljka Julia Fox na TikToku tijekom razgovora s obožavateljem koji ju je pitao zašto je hodala s "poznatim nasilnikom, ženomrscem i antisemitom" odgovorila da je bila u vezi s Westom "prije pada njegove karijere".

Nakon pitanja, 32-godišnja Fox se raspričala i najavila knjigu u kojoj će "prepričati sve".

- Prije svega, čovjek je bio normalan uz mene, a i sestre Kardashian su, kad sam prije 10 godina imala modnu liniju, zapravo kupovale našu odjeću i prodavale je u svojim trgovinama. Tako da sam oduvijek voljela Kim, pa čak i Kourtney i Khloe...To su moje cure - ispričala je.

- U svakom slučaju, dok smo se ja i on nalazili, njegovi stavovi još nisu "bili javni" - objasnila je.

Jedini uznemirujući pothvat Kanyea Westa dok su bili zajedno, tvrdi Fox, bila je promjena teksta jedne od njegovih pjesama i dodavanje imena "Kimberly", punog imena njegove bivše supruge.

- Slao mi je poruke, a ja nisam odgovarala. Shvatila sam da zapravo više ne želim razgovarati s ovom slavnom osobom. Od toga nikad ništa. Nekako su dosadni i nisu onakvi kakvi mislite da će biti - priznala je glumica i pomislila da možda ona može odvratiti Westa od Kim.

Glumica je rekla da su razgovarali samo o odjeći i čudnim idejama te planovima za budućnost, nadama i snovima te ističe da je "stvarno bilo prekrasno", no prekretnica se dogodila kad je počeo s kontroverznim tvitovima, zbog čega ga je Fox i napustila.

- Ja to neću trpjeti - izjavila je glumica te dodala da je brzo shvatila da neće prihvatiti njezinu pomoć. Kako navodi, htjela je spriječiti njegovo razuzdano ponašanje i mislila je da mu može pomoći, no ispostavilo se da nije tako. Zvijezda filma "Uncut Gems" ističe da još uvijek poštuje 45-godišnjeg repera "kao umjetnika" i ne želi mu se "po*** na karijeru i svesti sve samo na te loše trenutke".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:40