NEVOLJE U RAJU?

Napeto kod Bena i Jen: On lupa vratima, grinta na crvenom tepihu, kamere su sve snimile!

Popularna je 53-godišnja pjevačica bila namrštena i gestikulirala prema svom suprugu za kojeg se udala prošle godine

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su izgledali vrlo ozbiljno u srijedu na crvenom tepihu na premijeri njezina novog filma "The Mother".

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Popularna je 53-godišnja pjevačica bila namrštena i gestikulirala prema svom suprugu za kojeg se udala prošle godine, dok je on izgledao ljutito. Nakon što su ih uhvatili u napetom razgovoru, ubrzo su se vratili u "holivudsko raspoloženje" blistavim osmijehom i poljupcima dostojnim pozornice.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Doduše, već su i ranije viđeni posvađani, odnosno, kada je Jennifer tijekom dodjele Grammyja ušutkala Bena. Par, koji je često izgledao napeto i ljutito u javnosti, viđen je kako izmjenjuju napete riječi tijekom ceremonije, baš kad je voditelj Trevor Noah sjeo pokraj njih.

- Izgledaj prijateljskije. Izgledaj motivirano - rekla mu je Lopez, na što je Affleck odgovorio "možda bih".

Razmjenu para transkribirala je osoba specijalizirana za čitanje s usana, koju je naručio DailyMail.com.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jeffrey Mayer/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Jeffrey Mayer/mpi/capital Pictures/profimedia

Inače, Jennifer u "The Mother" glumi glavnog lika, bivšu ubojicu koja je prisiljena vratiti se smrtonosnom poslu kako bi zaštitila svoju otuđenu kćer. Popularna pjevačica je izgledala besprijekorno na crvenom tepihu dok je nosila dekoltirani, šljokicama prekrivenim bež topić.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iskombinirala ju je s odgovarajućom suknjom visokog struka koja je sezala do poda i također bila ukrašena šljokicama. Dodala je i naušnice u obliku obruča i bež torbicu koja se slagala s njezinom odjećom.

Baš kao i njegova supruga, Ben je izgledao elegantno. Tamno odijelo upario je s klasičnom bijelom košuljom te odlučio preskočiti kravatu za ovu prigodu. Glumac i redatelj filma "Air" također je nosio bradu koju u posljednje vrijeme ne brije.

Govoreći o njihovom odnosu i potencijalnim svađama, pojavio se video koji je zapalio internetu, a koji prikazuje ljutitog Bena kako lupa vratima automobila nakon što je Jennifer Lopez ušla u njega. Reakcije su brojne, ali i raznovrnse. Neki kažu da je bijesan na paparazze, dok drugi misle da se J.Lo i on svađaju.

- Očito je zalupio vratima zato što ga snimaju na ulici. Nije ni čudo što se malo naljutio. Ima svako pravo na to. Zamislite da ne možete otići u dućan, a da vas ljudi svaki put ne prepoznaju i pokazuju prstom u vas - objašnjava jedan od Twitteraša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:37