ROMANSA KRATKOG VIJEKA

NAPOKON ISPRIČAO DETALJE KOJE JE GODINAMA SKRIVAO Billy Bob Thornton otkrio zašto je pukao njegov brak s Angelinom Jolie

 Getty Images

Billy Bob Thornton poslije svih godina za časopis GQ otkrio je zbog čega je došao kraj njegovoj vezi s Angelinom Jolie. Holivudski glumac objasnio je da su tijekom kratkog braka njih dvoje bili dva potpuno različita svijeta.

- Uvijek sam se osjećao kao da nisam dovoljno dobar za nju - priznao je Billy.

Dodao je da se nikad nije osjećao ugodno u društvu važnih i bogatih ljudi te da je odbijao promijeniti svoju narav.

- Sviđam se sebi ovakav kakav sam - zaključio je.

Billy i Angie upoznali su se 1999. godine na snimanju filma 'Pushing Tin' no vezu nisu javno priznali jer je Thornton tada bio zaručen za glumicu Lauru Dern, a Angelina je bila u vezi s Timothyjem Huttonom.

No vjenčali su se u svibnju 2000. u Las Vegasu nakon samo dva mjeseca romanse. Zaljubljeni par tijekom pojavljivanja u javnosti pažnju je plijenio bizarnim istupima i izljevima ljubavi, no već dvije godine kasnije su se rastali, i to samo tri mjeseca nakon što su objavili da će posvojiti dijete iz Kambodže.

Bez obzira na sve par je ostao u prijateljskim odnosima te su se između brojnih telefonskih obaveza čuli svakih par mjeseci.

Billy je trenutačno u braku s Connie Angland, a zajedno imaju 12-godišnju kćer Bellu. Angelina je u rujnu podnijela zahtjev za rastavu od Brada Pitta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:20