ZNAK ZAHVALE

Napustio je seriju pa se ona ugasila. A onda je odlučio pokloniti stotine tisuća dolara kolegama...

Druga sezona serije najavljena je nekoliko mjeseci prije komičareva odlaska iz nje, a nakon toga je streaming servis najavio da u potpunosti gasi seriju

Pete Davidson

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nakon što je izlazak Petea Davidsona iz serije "Bupkis" doveo do njezina otkazivanja, američki je komičar navodno podijelio novčane nagrade nekim kreatorima koji su radili na seriji, prenosi Page Six. Davidson je, kako navodi izvor, nekolicini ljudi koji su radili na prvoj sezoni dao nekoliko stotina tisuća dolara u znak zahvale.

Podsjetimo, druga sezona serije najavljena je nekoliko mjeseci prije komičareva odlaska iz nje. A nakon toga je streaming servis najavio da u potpunosti gasi emisiju.

image

Pete Davidson

Angela Weiss/Afp

"Uvijek sam vidio ‘Bupkis‘ kao prozor u svoj život, s obzirom na to da je toliko osoban, i o mojim borbama i obitelji. Nakon gotovo desetljeća mog osobnog života u medijima, želio sam ispričati svoju priču na svoj način. Od svih radova koje sam ikada napravio, ‘Bupkis‘ je ono na što sam daleko najponosniji", kazao je Davidson.

"Također osjećam da je ovaj dio mog života gotov. Jako sam uzbuđen zbog ovog sljedećeg poglavlja i zbog ovoga što ćete vidjeti", rekao je tada. Kako mediji prenose, Davidson će uskoro glumiti uz Eddieja Murphyja u novom velikom Blockbusteru nakon što se prethodno pojavio u filmovima kao što su "Dumb Money" and "Bodies Bodies Bodies".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 11:21