FAVORITI EUROSONGA

Našem Lasagni opaka konkurencija je ova ‘Panda‘: ‘To mi je velika čast, ali i poprilično opterećenje‘

Shvaćam značenje pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘, vrlo je autentična i istinita - poručuje glazbenik

Nemo kao Panda

 Screenshot YouTube

Bio sam preslatka panda, sjajno sam se osjećao u tom kostimu - govori Nemo Mettler, favorit eurovizijskih kladionica koji se prisjetio kako je u kostimu pande u nizozemskoj inačici showa ‘Masked singer‘ 2021. godine završio na petom mjestu. Reper, pjevač i multiinstrumentalist rado se prisjeća tog iskustva, no danas, nešto manje od tri tjedna uoči Eurosonga, stremi puno boljim rezultatima.

Kladionice 24-godišnjem glazbeniku, čija pjesma govori o putu započetom spoznajom kako on nije ni muškarac ni žena, predviđaju pobjedu s kvotom od 25 posto.

- To mi je velika čast, ali i poprilično opterećenje - kaže Nemo koji obožava bivšu pobjednicu Eurosonga Conchitu Wurst, ali i našeg Baby Lasagnu.

- Obožavam ‘Rim Tim Tagi Dim‘ i mislim da ovu pjesmu čini posebnom to što je vrlo zabavna, ali i da u njoj ima puno istine. Shvaćam značenje pjesme, vrlo je autentična i istinita. Sviđa mi se - kazao je za HRT Nemo o Baby Lasagni koji i dalje drži visoko drugo mjesto na kladionicama, s kvotom od 17 posto šansi za pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:37