P. DIDDY

Nasilna prošlost kontroverznog repera uključuje svađe, uhićenja i ljutite bivše: ‘Uvijek bi se izvukao neozlijeđen‘

Širi se hashtag #SurvivingDiddy, a tužba bivše drage Cassie Venture nije jedini šokantni slučaj iz njegove prošlosti...

Sean Combs, P. Diddy

 Angela Weiss/Afp

Širi se hashtag #SurvivingDiddy, a mnogi predviđaju kako će se u narednim danima još neke žrtve poznatog repera i glazbenog producenta istupiti u javnost sa svojom pričom. Jer, prije nego što je postao Diddy ili P. Diddy, Sean Combs bio je ‘Puff Daddy‘, ambiciozni rap promotor koji je od samih svojih početaka za sobom ostavljao trag bijesa i krvi, piše New York Post koji podsjeća da su i prije tužbe što ju je glazbenikova bivša draga Cassandra Cassie Ventura podigla optužujući ga za trgovinu ljudima, silovanje i fizičko zlostavljanje, Combsov život i karijera bili obilježeni velikim sukobima, uhićenjima, suđenjima i optužbama žena i poslovnim suradnicima. No nikada dosad nije platio cijenu svog ponašanja - sve do jučer kada je bio primoran nagoditi se sa Cassie.

image

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura

Chris Delmas/Afp

New York Post piše kako je glazbenik već bio optuživan za nasilno ponašanje prema ženama s kojima je bio u vezi. Tako je Gina Hunyh poznatija pod imenom Vigrinia V prije četiri godine tvrdila da ju je on udarao u trbuh i tukao je po glavi tijekom njihove veze, a 2004. je javno prijetio kako će ubiti i pretući svoju tada trudnu suprugu Kimoru Lee Simons, koja je umrla u 46. godini života u studenom 2018.

Pjevačica Aubrey O‘Day prije toga javno je rekla da je otpuštena iz grupe Danity Kane jer ‘nije bila voljna učiniti ono što se od nje očekivalo i to ne u pogledu njenog glazbenog talenta, već u nekim drugim područjima‘.

- Uvijek se činilo kao da je Combs napravljen od teflona, ​​obično je izlazio neozlijeđen iz raznih situacija - kaže sada za The Post Saturday Zack O‘Malley Greenburg, autor knjige ‘3 Kings: Diddy, Dr. Dre, Jay-Z i Hip Hop‘s Multi-Billion Rise‘. Jer reper nema ‘tešku ruku‘ samo kad su žene u pitanju. U travnju 1999., kada je Combs postao pravi hip hop mogul, uhićen je jer je navodno udario izvršnog direktora Stevea Stoutea bocom šampanjca. Razlog? Stoute je koristio neovlaštene snimke Combsa u glazbenom videu. Njih dvojica su se pomirili nakon što je Combs platio Stouteu 500.000 dolara. Combs, koji se suočio s mogućnošću da sedam godina provede iza zatvorskih rešetaka, osuđen je tada na samo jedan dan tečaja kontrole bijesa.

Kasnije te iste godine, Combs, njegova tadašnja djevojka Jennifer Lopez i njegov štićenik reper Shyne posvađali su se s drugim posjetiteljem u klubu ‘New York‘ na Times Squareu i izbila je pucnjava. I Shyne i Combs uhićeni su i optuženi u vezi s incidentom. Combs, čiji je pravni tim uključivao budućeg odvjetnika OJ Simpsona, Johnnieja Cochrana, je oslobođen dok je Shyne osuđen na deset godina zatvora.

image

Jennifer Lopez i P. Diddy

Ramey Photos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ramey Photos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sve ove priče, naravno, ljute Combsa i njegov pravni tim.

- Jedna od briga s kojom se često moramo suočiti kad god je slavna osoba nepravedno napadnuta u javnosti dodatne su tvrdnje koje se, čini se, materijaliziraju niotkuda. Takve tvrdnje je relativno lako iznijeti, ali možda nemaju nikakvu činjeničnu osnovu - rekao je Combsov odvjetnik Ben Brafman za The Post.

Osvrnuo se i na nagodbu što ju je reper sklopio s Cassie:

- Samo da budemo jasni, odluka o nagodbi oko tužbe ni na koji način nije priznanje nedjela. Odluka gospodina Combsa da se nagodi ni na koji način ne potkopava njegovo otvoreno poricanje tužbi. Sretan je što su postigli zajedničku nagodbu i želi gospođi Ventura sve najbolje - kaže odvjetnik glazbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:35