SKANDALOZNO ODIJEVANJE

Našim susjedima prekipjelo, suprugu velike zvijezde prijavili policiji: ‘Mi smo katolička zemlja, izbacite je!‘

Korisnici interneta i brojni Talijani smatraju neprimjerenim odjevne kombinacije u kakvima Bianca Censori šeta Italijom

Bianca Censori i Kanye West u Italiji

 Profimedia/

Nova supruga Kanyea Westa prijavljivana je policiji zbog njezinog kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama katoličke Italije, piše Daily Mail. Ovog mjeseca je australska arhitektica Bianca Censori (28) privlačila poglede i brojne komentare jer je hodala po Italiji u oskudnim odjevnim kombinacijama, a isto je učinila i ovu nedjelju kada je izašla na večeru s Kanyeom (46).

Bianca je bila bez grudnjaka u uskom prozirnom kostimu, a u nekim trenucima gole je bradavice prekrila crnom torbom koju je nosila preko tijela. Kanye je bio u crnoj odjevnoj kombinaciji, majicu je prekrio širokim sakoom i nosio je široke hlače.

Brojni komentari po internetu upućeni su Bianci i tome kako je lokalne vlasti trebaju kazniti zbog odjevnih kombinacija u kojima je prošetala Italijom.

„Iznenađujuće da nije uhićena. Italija je puno konzervativnija, a u ovom slučaju s pravom!”

„Nadam se da će ih Italija izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji zagađuje zemlju”, ljutit je autor komentara.

„Potpuno nepoštivanje konzervativne katoličke kulture. Talijani su ih trebali izbaciti”, složio se drugi.

image

Bianca Censori i Kanye West ranije ovog mjeseca u Firenci

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mnogi su upućivali da smatraju da se radi o „javnoj nepristojnosti” za što se plaća velika novčana kazna.

„Šteta što je ne mogu uhititi zbog javne nepristojnosti. Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno”, napisao je jedan.

„Što kažete da policija u svakoj zemlji uhiti sve koji su goli? To se zove nepristojnost... Umoran sam od forsiranja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito da djeca to vide”, smatra autor komentara.

Prema talijanskoj službenoj turističkoj stranici CIU Travel lokalno stanovništvo smatra „uvredljivim” vidjeti posjetitelje „kako šetaju ulicama u raznim stanjima oskudno odjeveni.”

Bianca je ranije ovog mjeseca došla s Kanyeom u Italiju i više puta je prošetala golih grudi koje su se jasno vidjele ispod prozirne mrežaste odjeće.

image

Reper Kanye West i njegova partnerica Bianca Censori u Toskani početkom kolovoza

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Takvo odijevanje razljutilo je lokalno stanovništvo koje smatra takvo odijevanje „nepoštovanjem” Censori i Westa prema zemlji katoličkih vrijednosti.

Korisnici su pisali kako su Biancine odjevne kombinacije „vulgarne”. Oni iz drugih krajeva svijeta pitali su se kako, s obzirom na ono što znaju o Italiji, reagiraju Talijani na Biancine modne izričaje.

„Kad sam planirao put u Italiju, pročitao sam više puta da su Talijani jako moderni, ali i prilično konzervativni u odijevanju. Pitam se što misle o ovim ekshibicijama?”

Korisnik je na svoj upit dobio odgovore.

„Elegantni Talijani neće biti impresionirani, to je sigurno. Ovo je apsolutni nered”, napisao je jedan.

„Talijani će biti užasnuti”, napisao je drugi.

image

Bianca Censori u Firenci

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Ovo je seksi kod kuće među odraslima, ali bez veze u javnosti”, napisao je drugi istaknuvši da je Bianca trebala prilagoditi svoj odabir odjeće sukladno kulturi zemlje.

Podsjećamo, Kanye i Bianca vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Beverly Hillsu u siječnju ove godine, ali njihov brak nije legalan jer nisu predali vjenčani list, iako je Kanye viđen kako nosi vjenčani prsten. Novi brak Kanyea došao je dva mjeseca nakon što je okončan njegov razvod s Kim Kardashian. Bianca je diplomirana arhitektica koja je radila u Westovoj dizajnerskoj tvrtki Yeezy prije nego što su prohodali. Bianca je u tvrtki od 2020., ali nije jasno radi li još tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2023 00:03