‘DOWNTON ABBEY‘

Nastavlja se priča o bogatoj obitelji Crawley: Ulogu je dobio i skandalozni britanski preljubnik

Prvi nastavak istoimenog filma je 2019. je s budžetom od 20 milijuna dolara zaradio nevjerojatnih 185 milijuna dolara
Downton Abbey
 Screenshot Iz Serije

Glumačka postava uspješnog filma "Downton Abbey", utemeljenog na istoimenoj televizijskoj seriji, ponovno će se ujediniti na ekranima. Filmski nastavak o bogatoj britanskoj obitelji Crawley iz 19. stoljeća svoju bi premijeru trebao imati 22. prosinca ove godine.

Iako okosnica radnje još nije otkrivena, potvrđeno je da je snimanje krenulo, a producenti su u ponedjeljak za USA Today rekli da će u drugom nastavku glumiti velik dio originalne glumačke ekipe, među kojima su Maggie Smith, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Michelle Dockery i Elizabeth McGovern.

image
Downton Abbey
Press

U novom nastavku pridružit će im se i neki novi likovi koje utjelovljuje Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i poznati skandalozni britanski preljubnik Dominic West.

image
Dominic West
Wiktor Szymanowicz

Scenarij za nastavak filma potpisuje Julian Fellowes, čovjek koji stoji iza izvornog scenarija prvog nastavka.

"Nakon teške i izazovne godine, tijekom koje su brojni među nama bili razdvojeni od obitelji i prijatelja, velika je utjeha vjerovati da su pred nama bolja vremena i da ćemo sljedeći Božić uživati u likovima iz 'Downton Abbeyja' koje smo toliko voljeli", rekao je producent Gareth Neame.

Podsjetimo, prvi nastavak istoimenog filma je 2019. je s budžetom od 20 milijuna dolara zaradio nevjerojatnih 185 milijuna dolara na svjetskoj razini. Protagonisti su mu, kao i u seriji prema kojoj je nastao, članovi obitelji Crawley i njihove sluge na izmišljenom britanskom imanju. Poput prvog nastavka filma, i nadolazeći se snima u dvorcu Highclere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:25