POTPUNI SLOM

Nastup Kanyea Westa koji je zaprepastio Ameriku: ‘On je bolestan čovjek, hitno mu treba pomoć!‘

Reper je cijelu noć na Twitteru objavljivao nebuloze. Obrušio se i na punicu. Svi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje
Kanye West
 Richard Ellis/Upi/Profimedia

Kanye West šokirao je javnost kad je na prvom mitingu u Južnoj Karolini u sklopu svoje predsjedničke kampanje u suzama otkrio kako su supruga Kim Kardashian West i on razmišljali o pobačaju nakon što su saznali da je reality zvijezda trudna s njihovim prvim djetetom, danas sedmogodišnjom djevojčicom North.

Reperovi posljednji istupi izbezumili su obitelj Kardashian, čiji članovi sve više strahuju za Kanyeovo mentalno zdravlje. Kako piše The Mirror, situacija je eskalirala nakon što su Kim i njezina majka Kris Jenner pokušale intervenirati i natjerati Westa da potraži stručnu medicinsku pomoć.

- Kim je htjela dovesti liječnika, htjela me zatvoriti i staviti pod ključ! - tvitao je 43-godišnji reper sa svog ranča u Wyomingu.

Obrušio se i na punicu Kris o kojoj je napisao: "Ne igraj se sa mnom! Nazovi me odmah, zašto ignoriraš moje pozive?".

Nije štedio ni vlastitu suprugu kojoj je javno spočitnuo njezino svojedobno pojavljivanje u popularnom časopisu za muškarce Playboy: "Kim je htjela doletjeti u Wyoming s liječnikom, planirali su me zaključati, samo zato jer sam na mitingu plakao zbog spašavanja života vlastite kćeri... Zaboravite, moju djecu nikad nećete vidjeti u Playboyu, nema šanse!".

- Ako budem zatvoren poput (Nelsona) Mandele, znat ćete zašto... - bulaznio je Kanye na društvenoj mreži.

image
Kanye West na skupu u Južnoj Karolini
​RICHARD ELLIS/UPI/Profimedia

Izvori bliski bračnom paru Kardashian-West kažu kako je Kim šokirana i duboko povrijeđena jer je reper javno govorio o njihovim razmišljanjima o abortusu te njihovoj kćeri. Reality zvijezda se boji da će njegovi nepromišljeni postupci naškoditi njihovoj djeci - North, sinu Saintu (4), kćeri Chicago (2) i 14-mjesečnom dječaku Psalmu.

- Čak i ako se moja žena želi razvesti od mene nakon ovog govora, neka joj bude, ipak je ona na svijet donijela našu North, čak i kad ja to nisam htio. Zaštitila je to dijete - izjavio je West poslije bizarnog mitinga u Južnoj Karolini.

A nakon niza sumanutih noćnih objava na Twitteru (većinu je na kraju ipak izbrisao), objavio je i sljedeće: "Sad ću se usredotočiti na glazbu. Novi album pod nazivom 'DONDA' bit će objavljen u petak i posvećen je mojoj pokojnoj majci". Mnogi su ove njegove riječi shvatili i kao najavu povlačenja iz predsjedničke utrke.

image
Kim Kardashian i Kanye West s djecom
PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:49