ULOZI SU VELIKI

Navijači su složni: ‘Koja zemlja izgubi u ovoj utakmici, mora zadržati Jamesa Cordena!‘

Corden je dospio na naslovnice brojnih portala prošlog mjeseca nakon što mu je privremeno zabranjen ulazak u restoran u New Yorku

James Corden

 Michael Tran/Afp

Navijači Svjetskog nogometnog prvenstva našalili su se da gubitnik utakmice Engleske protiv SAD-a mora zauvijek zadržati Jamesa Cordena u svojoj zemlji, a te će se dvije reprezentacije sastati u skupini u petak, 25. studenog.

- Ako Engleska pobijedi SAD u petak, onda moraju trajno zadržati Jamesa Cordena u svojoj zemlji - tvitao je jedan korisnik.

- Ovo je postala najveća utakmica u povijesti nogometa - našalio se drugi korisnik, dok je jedan obožavatelj rekao da je riješiti se televizijskog voditelja "veća nagrada nego osvojiti bilo koje Svjetsko prvenstvo", prenosi New Musical Express.

Inače, Corden bi se trebao vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon što završi s "The Late Late Showom" u proljeće 2023. godine.

Podsjetimo, glumac i voditelj dospio je na naslovnice brojnih portala prošlog mjeseca nakon što mu je privremeno zabranjen ulazak u restoran u New Yorku zbog njegova "nasilnog ponašanja". Naime, 44-godišnji voditelj bio je "izuzetno gadan" prema članovima osoblja.

Keith McNally, vlasnik slavnog restorana Balthazar, napisao je u Instagram objavi da je James Corden "iznimno nadaren komičar, ali kreten od čovjeka". Nazvao ga je najosjetljivijom mušterijom od otvaranja restorana prije 25 godina.

McNally je objasnio kako je, tijekom posjeta u lipnju, Corden zahtijevao novu rundu pića "odmah" i tvrdio da mu prethodna pića moraju biti besplatna, jer je pronašao dlaku u hrani. Nakon što je završio s glavnim jelom, bio je "iznimno neugodan" prema voditelju restorana.

Drugom prilikom, McNally je naveo da je Corden ponovno zlostavljao članove osoblja kada su krivo razumjeli narudžbu njegove žene.

- Ne možete ovako raditi svoj posao! Ne možete ovako raditi svoj posao! Možda bih trebao otići u kuhinju i sam napraviti taj omlet! - vikao je Corden na poslužitelje u restoranu.

Corden se kasnije ispričao za svoje ponašanje, a McNally je ukinuo zabranu. Međutim, ubrzo je ponovno dospio na naslovnice nakon što ga je Ricky Gervais optužio da je kopirao jednu od njegovih šala tijekom stand-up nastupa. Corden je na kraju priznao pogrešku, tvrdeći da nije znao da je komičar pričao o istoj temi, na isti način kao i on.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:58