OSTVARILA SE ANGELININA NOĆNA MORA

NAVODNA LJUBAVNICA BRADA PITTA KONAČNO SE OGLASILA 'Priznajem, trudna sam!'

 Getty

Marion Cotillard, koju strani mediji spominju kao glavnog krivca za rastavu Brada Pitta i Angeline Jolie, potvrdila je ono što se nagađalo kroz protekla dva dana.

U priopćenju koje je objavila na društvenim mrežama priznala je da čeka drugo dijete, za koje su mnogi sigurni da je Pittovo jer glumica treba roditi u prosincu, a prema tome je zatrudnjela u ožujku kad su njih dvoje snimali dramu 'Allied'.

No Cotillard je demantirala te navode te sve obavijestila da je otac njezinog drugog djeteta njezin partner Guillaume Canet s kojim je u vezi osam godina. Glumica također žestoko poriče da je s Bradom imala išta više od poslovnog odnosa.

- Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vijest o rastavi Brada i Angie. Nisam navikla komentirati ovakve stvari niti ih uzimam ozbiljno, no svi ovi navodi po medijima utječu na ljude koje volim pa to moram učiniti. Kao prvo, prije puno godina upoznala sam čovjeka svog života, oca svog sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelji, jedino što mi u životu treba. Kao prvo onima koji su zaključili da sam devastirana, poručila bih da sam jako dobro. I na kraju, Angelini i Bradu, koje oboje duboko poštujem, želim da u ovim turbulentnim životnim trenucima pronađu mit. S ljubavlju, Marion - poručila je glumica u svom obraćanju javnosti.

Samo dan nakon što je objavljeno da je Angelina predala zahtjev za rastavu braka, objavljen je i trailer filma u kojem Brad glumi s Marion, a za koji su mnogi komentirali da je kemija između Brada i Marion itekako vidljiva.

Angelina je navodno na Marion bila toliko ljubomorna zbog odnosa s njezinim uskoro bivšim suprugom da je unajmila osobu koja ih je pratila na setu spomenutog filmskog uratka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:01