HOT 100

Nazivaju je ‘kraljicom oblina‘, a sada 35-godišnja manekenka opet ima titulu najseksepilnije žene na svijetu

Američku poduzetnicu, modela, majku troje djece Maxim naziva ‘kraljicom oblina‘, a ona još jednom govori o prihvaćanju same sebe

Ashley Graham

 John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia/

S naslovnice ovogodišnjeg specijala magazina Maxim, "Hot 100", smiješi se Ashley Graham. Titulu najseksi žene na svijetu ili "najvruće ljepotice" 35-godišnji model, voditeljica, poduzetnica i majka troje djece dobila je u žestokoj konkurenciji. Na listi su iza nje u prvih pet, Margot Robbie, Cara Delevingne, Ana de Armas i Doja Cat. Prošlogodišnju "Hot 100" listu predvodila je američka profesionalna golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac.

Ashley, najpoznatiji plus-size model na svijetu, za naslovnicu je pozirala odjevena u donje rublje boje kože, te odgovarajućem svilenom ogrtaču obrubljenom perjem, dok je za editorijal odjenula druge seksepilne kombinacije poput prozirne, crne haljine od čipke ljubimca američke holivudske elite Christiana Siriana te žarko crvena nabrana suknja njujorškog brenda Aliette u kojoj je zaplesala pred foto-aparatom. Na jednoj fotografiji nosi kombinezon Reformationa s grudnjakom iz vlastite kolekcije Ashley Graham x Knix.

Globalna televizijska publika Graham je nedavno mogla vidjeti u ulozi voditeljice na dodjeli Oscara o čemu su svi pričali nakon što je pokušala razgovarati s iznimno bezobraznim Hughom Grantom. Maxim je ovogodišnju osvajačicu titule "najvruće" nazvao "kraljicom oblina", a Graham, koja ima više od 20 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, u razgovoru za magazin rekla je da se njezino tijelo (kao uostalom svačije) neprekidno mijenja.

- Svačiji oblik tijela i njegova veličina, baš kao i spol, porijeklo, životna dob, dio su onog što čini svakog od nas. I ništa od toga ne mora imati ni negativne ni pozitivne konotacije. To je jednostavno tako kako jest - rekla je Graham i dodala da bismo svi manje vremena trebali posvećivati raspravama o tim temama.

Ona je oduvijek bila vrlo otvorena kada su u pitanju promjene koje je doživjela tijekom godina, promjene u kilaži i konfekcijskim veličinama... Dijelila je neretuširane fotografije i nije se obazirala na zlobne komentare, priznala je da je najnesretnija bila kada je bila najmršavija, govorila o svojem seksualnom životu. Prošle je godine pokazala strije i opuštenu kožu na Instagramu, nakon što je rodila blizance Romana i Malachija u siječnju 2022. godine. Ona i njezin suprug, glumac Justin Ervin, imaju još i trogodišnjeg sina Isaaca.

Na jednoj od fotografija za Maximov editorijal, Graham je pozirala potpuno gola, pokrivena tkaninom nalik na vjenčani veo.

- Većinu dana provodim u debelim čarapama, kroksicama, vrećastim trenirkama... Nosim grudnjak bez žice i nemam šminku - priznala je Ashley u intervjuu te dodala kako su joj djeca dala velik poticaj da se još više zalaže za sebe.

image

Naslovnica magazina Maxim s Ashley Graham

- Prvi put kada sam bila na naslovnici Maxima nisam bila mama, a sada imam troje mališana. To samo pokazuje kako seksepil ima mnogo scenarija, dolazi u svim oblicima i veličinama - kazala je Graham, koja se modelingom bavi od svoje 13. godine, a autorica je iznimno uspješne biografije "A New Model: What Confidence, Beauty & Power Really Look Like" (doslovno Novi model: kako samopouzdanje, ljepota i moć doista izgledaju).

- Uvijek govorim o tome, uvijek zagovaram tu politiku prihvaćanja, no nakon što sam doživjela toliko promjena rodivši u kratkom razmaku troje djece - rekla je Graham objašnjavajući zašto je posebno sretna što predvodi listu "Hot 100" ove godine i što je na naslovnici - i samoj mi je bilo teško prihvatiti neke promjene u svojem izgledu, naviknuti se da sam drugačija, da sam se jako promijenila. Zato, hvala Maxim!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:15