ŽALI VEĆ GODINAMA

Nazivali su je ‘najpoznatijom djevicom na svijetu‘, a sada se kaje: ‘Trebala sam šutjeti, to me cijeli život prati‘

Također je priznala i da se kaje što je tako dugo čekala te je otkrila da je izgubila nevinost s 22 godine

Brooke Shields

 Instagram/Brooke Shields

Poznata glumica Brooke Shields otkrila je za čime žali već godinama. U novoj epizodi svog podcasta ‘Now What? With Brooke Shields‘ otkrila je da žali zbog toga što je davne 1985. godine priznala svijetu da je djevica. 57-godišnja zvijezda ‘Plave lagune‘ tvrdi da je bila ‘pogreška‘ tako javno govoriti o svom seksualnom životu.

"Mislim da je, gledajući unatrag, bila mala pogreška što sam bila tako otvorena o svom djevičanstvu jer me to cijeli život pratilo"., rekla je Shields, koja je nekoć bila prozvana ‘najpoznatijom djevicom na svijetu‘.

Bivša dječja zvijezda rekla je da se to otkriće prvi put pojavilo u njezinoj knjizi iz 1985., ‘On Your Own‘, koja je pružala smjernice za studentice. "U knjizi je bilo to jedno poglavlje gdje ne govorim o apstinenciji samoj po sebi, već o mogućnosti vlastita izbora", izjavila je glumica.

"Dobivala sam puno mailova od mladih obožavatelja koji su mi slali pitanja poput: ‘Dečko me pritišće, a ja se još ne želim upustiti u spolni odnos. Što da radim?‘ Odgovarala bih im: ‘Ne morate činiti ništa što ne želite‘", dodala je.

No, iako je samo željela pomoći drugima, glumica je prozvana ‘najpoznatijom djevicom na svijetu‘ i često se susretala s vrlo neugodnim pitanjima starijih muškaraca tijekom raznih intervjua.

image

Brooke Shields

Cindy Ord/Afp

"Postala sam najpoznatija djevica na svijetu. Kad se nađete pod paljbom u tako mladoj dobi, steknete otpornost i zato sam naučila biti spremna na sve u ovoj industriji, što može biti teško", iskreno priznaje.

Shields je također priznala i da se kaje što je tako dugo čekala te je otkrila da je izgubila nevinost sa svojim dečkom Deanom Cainom koji je išao na Princeton. Tad je imala 22 godine.

"Žao mi je što sam čekala, jer postojao je taj neki osjećaj radosti i slobode koji sam trebala osjetiti u vezi koja je bila tako lijepa i slatka", priznaje.

Ovo nije prvi put da holivudska zvijezda javno govori o svom intimnom životu. U svojim memoarima, koje je objavila 2014., pod nazivom ‘There was a little girl‘, Shields je govorila i o svom odnosu s majkom te je otkrila da je osjećala krivnju nakon gubitka nevinosti jer je njezina majka željela da održi ‘zavjet čednosti‘.

Njezina majka Teri, koja joj je ujedno bila i menadžerica ‘nepravedno je osuđivala‘ njezinu dugogodišnju vezu s Cainom. "Ne znam bi li ona to ikada priznala, ali njezine prijetnje nadilazile su katolicizam. Vjerujem da je zapravo željela da ostanem samo njezina djevojčica. Željela je imati apsolutnu vlast nada mnom... A odrastanje i seks značili su da je napuštam", govori Brooke.

Shields se na kraju udala za teniskog prvaka Andrea Agassija. Par je bio zajedno od 1997. do 1999. godine. Za svog sadašnjeg supruga Chrisa Henchyja (58) udala se 2001., a zajedno imaju dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2023 13:10