LIJEPA CAMILA

Ne može proći inkognito: DiCaprijeva djevojka izgleda senzacionalno i u ležernom izdanju

Prije nego što se profesionalno posvetila glumi, Morrone se bavila i manekenstvom: ‘Svijet mode za mene je definitivno bio borba‘
Camila Morrone
 
 Gamr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Karantenu, u kojoj se svijet našao zbog pandemije koronavirusa, Camila Morrone (23) uglavnom je provodila s dečkom, holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem (45), s kojim je u vezi od 2017. godine.

No lijepa brineta privlači pozornost javnosti čak i kad nije u društvu slavnog glumca - tako je bilo i kad je s prijateljem, stilistom Micahom Schifmanom, izašla po kavu u zapadnom Hollywoodu. Camila je izgledala senzacionalno i u potpuno ležernom izdanju - u midi haljini i robusnim vojničkim gležnjačama.

image
Gamr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Argentinsko-američka manekenka i glumica kći je glumice Lucile Polak i modela Máxima Morronea, a o odrastanju pod povećalom javnosti svojedobno je rekla: "Nisam imala neke prevelike iluzije o Hollywoodu jer sam u djetinjstvu bila okružena ljudima iz tog svijeta i znam kako to zapravo izgleda. Ta industrija je teška, svjedočila sam tome pa nisam ušla u te vode s nekom fantazijom novca i slave. Oba moja roditelja su glumci, gledala sam ih kako se bore za uspjeh i drago mi je što su me odgajali u tom duhu, znam da ništa ne dolazi preko noći".

A prije nego što se profesionalno posvetila glumi, Morrone se bavila i manekenstvom.

- To je bio vrlo težak posao. Sve se vrti oko izgleda, što je posebno teško za svaku mladu djevojku - ni ja nisam bila iznimka... Bila sam jako nesigurna i stroga prema sebi, to jednostavno nisam bila ja. Stvari se sad ipak mijenjaju, sporo, ali polako ide nabolje, više pažnje pridaje se mentalnom zdravlju mladih žena. Ali svijet mode za mene je definitivno bio borba - izjavila je svojedobno Camila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:26