KUĆNA NJEGA

'NE OSJEĆAM SE DOBRO, ALI RADIM NA OZDRAVLJENJU' Jedna od najvećih glumica na ovim prostorima teško se privikava na samački život

 Oleg Moskaljov

Nakon što je u rujnu prošle godine završila u bolnici na liječenju, obožavatelji su se poprilično zabrinuli za Milenu Dravić.

Zdravstveno stanje jedna od najvećih glumica na ovim prostorima pogoršalo se nakon smrti voljenog supruga Dragana Nikolića koji je preminuo prošle godine u ožujku.

Glumica o svom privatnom životu ne voli govoriti za medije, no za Dnevni Avaz je priznala da se, iako je puštena iz bolnice, ne osjeća dobro te da je na kućnom liječenju.

- Mislim da se imam potpuno pravo razboljeti, ljudi pretjeruju. Cijela zemlja je bolesna, imam valjda i ja pravo biti bolesna. Ne bih o tome mnogo pričala. Ne osjećam se dobro, radim na ozdravljenju i to je sve što vam zasad mogu reći - rekla je glumica.

Gubitak supruga teško podnosi.

- Nikad čovjek ne zna što ga može snaći u životu. Što da radim, što čovjeku drugo preostaje nego da se nada. Obitelj je bila uz mene kad mi je bilo najteže, kao i moji prijatelji i hvala im na tome - rekla je nedavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:01