ZASJENILA MLADU

Ne prestaju reakcije na ‘skandaloznu‘ haljinu, Kendall: ‘Unaprijed sam tražila mladenkino odobrenje‘

Manekenka se na vjenčanju najbolje prijateljice pojavila u kreaciji koja ništa nije ostavila mašti. Kritike, naravno, nisu izostale...

Kendall Jenner 

 Miamipixx/vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako su od vjenčanja Lauren Perez i Davida Waltzera u Miamiju na Floridi prošla već skoro dva mjeseca, na društvenim mrežama i dalje se komentira haljina koju je za tu prigodu odjenula Kendall Jenner.

Podsjetimo, 26-godišnja manekenka bila je jedna od djeveruša na spomenutoj svadbi, a pravu pomutnju napravila je na zabavi poslije same ceremonije pojavivši se u kreaciji koja ništa nije ostavila mašti.

Kendall je nosila provokativnu haljinu brenda Monôt i dizajnera Elija Mizrahija iz kolekcije proljeće/ljeto 2022. (koja još nije dostupna za kupnju), a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čini se kako joj pratitelji mladenke Lauren još nisu oprostili što se na njezinu vjenčanju pojavila doslovce - polugola.

- Sramotno! - napisao je netko na Instagramu aludirajući na Jennerinu kreaciju.

- Ako se mladenki živo j**e, zašto se ti 'pjeniš'? - odgovorio je drugi korisnik, a onda se u raspravu uključila i sama Lauren Perez napisavši: "Tako je, reci im! E pa meni se baš svidjela (haljina), Kendall je izgledala sjajno!".

- Očito je da sam unaprijed tražila Laurenino odobrenje. Volimo vjenčanje na plaži - oglasila se na kraju i sama Kendall, a Lauren je nedugo poslije zabranila komentare ispod fotografija s vjenčanja na kojima je i slavna manekenka.

- Ovo samo dokazuje da se stil ne može kupiti novcem. Nimalo prikladan izbor za vjenčanje... Jeftino i neukusno, očito je htjela svu pozornost skrenuti na sebe... Trebalo ju je izbaciti sa svadbe! - kritizirali su je svojedobno dežurni dušebrižnici.

Nakon neviđene hajke na društvenim mrežama, svoje mišljenje iznio je i sam dizajner.

- Ako želite nositi moje kreacije, morate imati samopouzdanja - morate moći ući u prostoriju i pomisliti: 'Ja sam zvijezda i mogu sve'. Zločeste cure moj su glavni prioritet, one su te koje će podržati moj brend i kupovati moje proizvode - izjavio je nedavno Eli Mizrahi za Vogue, a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:05