NOVA PACINOVA CURA

‘Ne smeta joj što je Al stariji od njezina oca. Uglavnom izlazi s vrlo bogatim, vremešnim muškarcima‘

Noor Alfallah (28) odrasla je u ekskluzivnoj četvrti Beverly Hills u Los Angelesu i studirala na UCLA School of Film and Television

Al Pacino; Noor Alfallah

 AFP, Profimedia

Al Pacino i Noor Alfallah (28) u nedjelju su snimljeni na proslavi njegova 82. rođendana u talijanskom restoranu Jones u Hollywoodu u Kaliforniji. Čini se kako razlika od 54 godine za ovaj par ne predstavlja nikakav problem - svjedoci kažu kako su bili odlično raspoloženi dok su uživali u noćnom izlasku.

Dokazujući kako je i dalje mlad u srcu, Pacino, inače otac troje odrasle djece, ponosno je pokazao i svoju Shrek futrolu za iPhone dok su mu pomagali da dođe do automobila. Glumac i Noor bili su modno usklađeni, oboje odjeveni u elegantne crne kombinacije.

Atraktivna 28-godišnjakinja i prije je izlazila sa starijim muškarcima - imala je romansu s rokerom Mickom Jaggerom (78), a povezivali su je i s glumcem Clintom Eastwoodom (91). Pacinova posljednja ozbiljna veza bila je s izraelskom glumicom Meital Dohan - razišli su se kad je ona imala 40, a Pacino 79 godina, piše Daily Mail.

- Njoj ne smeta što je Al stariji od njezina oca. Uglavnom izlazi s vrlo bogatim, starijim muškarcima - otkrio je nedavno izvor blizak kuvajtsko-američkoj filmskoj producentici, koja se s Pacinom navodno počela viđati tijekom pandemije covida.

O ljubavi s Jaggerom Noor je svojedobno rekla: "Puno ljudi davalo je neumjesne komentare, ali mene to ne zanima. Naše godine nisu mi bile važne. Srce ne gleda, ono samo zna što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza i za mene je to bilo sretno vrijeme".

Producentica je 2018. hodala s milijarderom i filantropom Nicolasom Berggruenom, koji sad ima 60 godina.

Odrasla je u ekskluzivnoj četvrti Beverly Hills u Los Angelesu i studirala na UCLA School of Film and Television. Trenutačno radi kao potpredsjednica Lynda Obst Productionsa u Sonyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:02