AFERA

NE STIŠAVA SE PORNO SKANDAL KOJI POTRESA REGIJU, OČAJNA KARLEUŠA MOLI ZA POMOĆ VUČIĆA 'Zaustavite ovo ludilo, zbog moje djece, muža, bolesne majke...'

 
Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša
 Ranko Suvar / Profimedia, CROPIX

Nakon što je izbio seks skandal srpske turbofolk pjevačice Jelene Karleuše i nogometnog reprezentativca BiH Ognjena Vranješa, cijela situacija se ne smiruje. Pjevačica i dalje tvrdi da nije ona na eksplicitnim fotografijama koje već kruže medijima, a za pomoć se putem Twittera obratila i srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Podsjetimo, nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije srpske folk dive, koje je ona sama navodno slala nogometašu Ognjenu Vranješu (29), između aktera ove afere izbio je pravi rat na društvenim mrežama.

Jelena je fanovima na Twitteru zatim objasnila kako je riječ o fotomontaži. Kaže kako ona na intimnom mjestu ima karakterističan madež koji je poznat njezinom suprugu. Dodaje i da na trbuhu ima ožiljke od tri carska reza.

'Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da zena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj', napisala je.

O svemu se za srpske medije oglasio i Karleušin suprug Duško Tošić.

'Što da kažem, bit ćemo još jači, a govna neka kenjaju', rekao je za Telegraf.

Karleuša se u posljednjoj objavi na svom Twitteru za pomoć obratila i srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, kojeg moli da 'zaustavi ovo ludilo i nepravdu u medijima'.

'Gospodine @avucic , da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otislo je predaleko', poručila je na Twitteru.

U međuvremenu, srpski mediji i dalje prenose navodne prepiske Karleuše i Vranješa, a u jednoj od poruka ona govori Vranješu da se sa suprugom stalno svađa te da je njihov skladan brak samo farsa za medije, dok mu u drugima detaljno opisuje što bi mu tijekom seksa sve radila.

Karleuša je Vranješu nakon svega preko društvenih mreža uputila podulju i brutalnu poruku punu prijetnji, u kojoj ga između ostalog naziva ‘šizofrenom budaletinom’, ‘fašističkim rasističkim govnom’, ‘gnjidom’ i ‘bolesnim crvom’.

Vranješova se majka oglasila u medijima dok majka Karleušinog supruga navodno ne izlazi iz kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. veljača 2023 06:15