LJUBAVNI TROKUT

Ne stišava se rat oko dečka Taylor Swift: ‘Bezobraznik! Viđao se s njom, a bivša ništa nije znala‘

Matty Healy šokirao je manekenku Meredith Mickelson, kada joj se prestao javljati na pozive i poruke, a onda je viđen s Taylor Swift

Meredith, Matty i Taylor

Britanski rocker Matty Healy je čini se još uvijek bio u vezi sa svojom djevojkom Meredith Mickelson (23) kad se zaljubio u Taylor Swift. U veljači je naime proveo nekoliko dana na snimanju u studiju s Taylor, a navodno i u njenoj kući dok je boravio u Americi.

Meredith, sudeći po izvorima tabloida, nije imala pojma da joj se dečko zbližava s trenutno jednom od najvećih zvijezda na planeti, ali je prijateljima rekla da se ‘nada da će Taylor tretirati bolje nego nju‘.

- Uopće to nije očekivala. Cijelo vrijeme dok je Matty bio u studiju s Taylor, ona na to nije obraćala pažnju. Provodio bi dan u studiju i onda bi se vratio kući k njoj. Stvari su išle dobro sve do otprilike 29. ožujka, a onda je iznenada prestao odgovarati na poruke i pozive. Jednostavno je nestao i to je bilo to. Onda, četiri tjedna kasnije, Taylor i on izašli su u javnost kao par, rekao je izvor.

Meredith je situacija šokirala, no naglasila je da ne želi ispasti žrtva i da nema namjeru išta javno govoriti.

Dodali su da su ljudi u njezinom najbližem krugu "prilično ljuti" zbog načina na koji je Matty postupao prema Meredith, tvrdeći da "nije dobar čovjek".

image

Taylor Swift i njen dečko Matthew Healy u New Yorku

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je na glasu kao zgodan i popularan u domovini, malo tko je oduševljen kontroverznim muzičarom, sinom britanskog glumca Tima Healyja i televizijske voditeljice Denise Welch. Fanovi ga prozivaju zbog nedostatka manira, o svemu i o svakome ispaljuje brutalne komentare, ne mari za to kako se ponaša u javnosti te se već govori o tome kako ne ostavlja dojam da je Taylorin ravnopravni partner.

Matty i Taylor potvrdili su svoju romansu kada su viđeni na dvostrukom spoju u New Yorku s Taylorinim suradnikom Jackom Antonoffom i njegovom zaručnicom Margaret Qualley u restoranu Casa Cipriani 11. svibnja, kako je zabilježeno na društvenim mrežama.

Izvor je rekao da su Matty i Taylor zagrljeni sjedili jedno uz drugo dok ih je ‘okruživalo osiguranje‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 22:57