HENRY CAVILL

‘Ne volim scene seksa. Jednom sam na setu dobio erekciju, nisam ga na vrijeme premjestio u bezopasnu poziciju...‘

Glumac se istaknuo igrajući u ‘The Witcheru‘, ‘Sherlock Holmesu‘ te drugim filmovima i serijama

Henry Cavill

 Nijo/Backgrid Uk/Profimedia/Nijo/backgrid Uk/profimedia

Britanski glumac Henry Cavill otkrio je da mrzi snimati scene seksa te je kritizirao njihovu pretjeranu upotrebu u filmovima kao izgovor za gledanje ljudi u oskudnim izdanjima. Daily Mail je prenio kako je bivšoj zvijezdi "Supermana" bilo neugodno dok je snimao takve scene tijekom svoje karijere.

"Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Scene seksa mogu biti sjajne u filmu, stvarno mogu pomoći u pripovijedanju priče, ali većinu vremena ljudska mašta će nadvladati. Može biti pomalo odbojno pa vi kažete: ‘U redu, ali čemu nam ovo služi osim ideje o goloj osobi‘", kazao je Cavill.

image

Henry Cavill

Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Glumac je priznao da je doživio prilično neugodan trenutak tijekom scene seksa dok je glumio u seriji "Tudori". Neugodu je izazvalo to što je, tada kao 23-godišnjak, dobio erekciju na snimanju. "To mi se dogodilo samo jednom. Djevojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premjestio ‘svoju stvar‘ u bezopasnu poziciju...", objasnio je.

Inače, glumac se istaknuo igrajući u "The Witcheru", "Sherlock Holmesu", "Enoli Holmes", "Tristanu & Isoldi" te drugim filmovima i serijama. Ipak, javnosti je najpoznatiji kao "Superman" .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:39