ANĐELA I NAĐA

‘Ne znam gdje mi je obitelj‘: Otac poznatih YouTuberica tvrdi da su mu nestale obje kćeri

Đorđević je zamolio sve ljude koji bi mogli nešto znati o nestanku njegovih kćeri da mu se jave na Instagramu

Anđela i Nađa

 YouTube/screenshot

Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih YouTuberica Anđele i Nađe, čije videe prati skoro milijun ljudi, objavio je tijekom livea na YouTube kanalu kako ne zna gdje mu se nalazi obitelj i kako već satima ne može stupiti u kontakt s njima.

image

Njihov otac tijekom emitiranja uživo

YouTube/screenshot

Kako piše Nova.rs, telefoni su im isključeni.

- Situacija nije dobra, već nekoliko sati ne znam gdje mi se nalazi obitelj. Anđela je u Parizu, kao što već i znate, i od 16 sati joj se gubi svaki trag. Jučer ju je dovezao stric, ona je trebala krenuti s "liveom" u 19 sati, ali mi se od 18:20 ne javlja. U 18 sati je Tina htjela prošetati psa, a sada je već 22:30 sati i nje nema također. U 20 sati je Nađa trebala završiti s predavanjima, no nije se javila. Ne znam što da radim, ukoliko bilo tko ima bilo kakvu informaciju - izjavio je Zoran Đorđević.

Obje je nazvao tijekom emitiranja uživo, a policiju tek može kontaktirati 48 sati nakon nestanka, što je i pravilo u Francuskoj.

Đorđević je zamolio sve ljude koji bi mogli nešto znati o nestanku njegove obitelji da mu se jave na Instagram, te je istaknuo da ovo nije tzv. "prank“ jer se nikada ne bi šalio na ovakav način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:17