POVLAČI SE

'NE ZNAM ŠTO BI JE MOGLO NAVESTI DA PROMIJENI ODLUKU' Cameron Diaz odlučila prekinuti glumačku karijeru: 'Posvetit ću se mužu, bit ću kućanica'

Cameron Diaz i Benji Madden
 Profimedia, AKM-GSI

Ona je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica koja iza sebe ima filmske hitove poput 'Charliejevih anđela', 'Maske' i 'Shreka', no što smo gledali Cameron Diaz (45) - gledali smo.

Ona je, naime, najavila potpuno povlačenje iz svijeta filma kako bi se u potpunosti posvetila obiteljskom životu s mužem, glazbenikom Benjijem Maddenom (39). Bit će, kaže, kućanica.

Prema riječima njezine prijateljice Selme Blair, Cameron je rekla da je 'gotova s filmskom industrijom' i da nema nikakvu namjeru vratiti se na velike ekrane.

Selma je na zabavi Vanity Faira održanoj netom prije dodjele Oscara rekla kako je nedavno bila na ručku s Diaz kad su se prisjetile zajedničkog rada na filmu 'Najslađe stvorenje'. Selma je poželjela snimiti i nastavak s plavokosom ljepoticom, na što je Cameron rekla kako je ta cijela priča za nju završena.

'Ona ne mora snimiti više ni jedan film jer već sad ima predivan život. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da promijeni mišljenje', rekla je Selma.

Posljednji film 'Annie', Cameron Diaz je snimila 2014. godine i otada je u dobrovoljnoj mirovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:35