PROMIJENILA PLAN

Neda Ukraden otkazala vjenčanje: ‘Demolirao je hotel zbog mene, muka mi je od tog čovjeka‘

‘Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice‘, rekla je pjevačica
Neda Ukraden
 Biljana Gaurina/Cropix

Pjevačica Neda Ukraden privlači pažnju javnosti kako svojom pjevačkom karijerom, tako i privatnim životom. Nedavno je otkrila da je jednom čak pobjegla s vlastitog vjenčanja.

"Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac bio je iz naših krajeva, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne želim s njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan", rekla je pjevačica za Informer.

Ubrzo je shvatila da nije pogriješila.

"Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel Hilton u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro otvoriti oči kad se odluči udati. Ja sam prije toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno", otkrila je pjevačica.

Neda je bila 15 godina u braku s redateljem Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine, a zajedno imaju kćer Jelenu.

"sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćer Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovno pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i tko mi stvara kiselinu u želucu", iskrena je Neda Ukraden.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2023 08:18